Xbox Series S fişini çekmek sorun yaratır mı?

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam, Xbox Series S sahibiyim ve 3 gündür ürünü kullanıyorum, bazı sitelerde fiş çekilmemesini sorun olacağını gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Ben Xbox'u kapatmadan önce hızlı açılıştan, enerji tasarrufuna alıp tam kapat dedikten sonra 5-10 dakika bekleyip fişini çekiyorum herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?

Arkadaşlar herkese selam, Xbox Series S sahibiyim ve 3 gündür ürünü kullanıyorum, bazı sitelerde fiş çekilmemesini sorun olacağını gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Ben Xbox'u kapatmadan önce hızlı açılıştan, enerji tasarrufuna alıp tam kapat dedikten sonra 5-10 dakika bekleyip fişini çekiyorum herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?

Xbox logosundaki ışık söndüğünde cihaz kapanmış oluyor yani çekebilirsiniz bir problem oluşturmaz. Hatta çekmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Her gece konsolu ayarlardan tam kapat seçeneği ile kapatarak fişini çekiyorum, 9 aydır hiçbir problem olmadı. Ayrıca @ElonMusk 'nin dediği gibi konsolun üstündeki Xbox logosundaki ışık söndüğünde fişten çekebilirsin beklemene gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı