Çözüldü Xbox Series S Forza Horizon 5 internetsiz oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba, sorum yukarida, Xbox Series S almayı planlıyorum ancak evimizde internet yok, ben de internetli bir yerde Forza Horizon'u indirsem, internetsiz bir sekilde offline hikayeyi oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Oynayabilirsin. Cihazdaki microsoft store uygulaması içerisinde Çevrimdışı İzinler diye bir ayar var. Eğer bunu aktif edersen oyunu çevrimdışı oynayabilirsin ancak oyun ilerlemen buluta kaydedilmez, yalnızca cihazda kaydedilir.
Technopat'a şu anda görsel yüklenemediği için (Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. diyor) fotoğrafı bir siteye yüklüyorum, oradan bakarsın.

Oynayabilirsin. Cihazdaki microsoft store uygulaması içerisinde Çevrimdışı İzinler diye bir ayar var. Eğer bunu aktif edersen oyunu çevrimdışı oynayabilirsin ancak oyun ilerlemen buluta kaydedilmez, yalnızca cihazda kaydedilir.
Technopat'a şu anda görsel yüklenemediği için (Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. diyor) fotoğrafı bir siteye yüklüyorum, oradan bakarsın.

Çözüm
Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…