Xbox Series S GTA 6'yı nasıl kaldıracak?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar bende de Xbox Series S var fakat bu konsol yeni nesil konsolların çok gerisinde güç olarak. Siteye baktığım zaman s e de geleceğini gördüm gerçi gelmek zorundaydı X e çıkacağı için ama s bu oyunu 1080p 30 FPS oynatabilir mi? Ben pek güvenemiyorum açıkçası. Çamur gibi bir görüntü olursa harbi rezillik olur tıpkı zamanında RDR2'nin One S'e çıkması gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-06 171928.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-06 171928.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 235
Arkadaşlar bende de Xbox Series S var fakat bu konsol yeni nesil konsolların çok gerisinde güç olarak. Siteye baktığım zaman s e de geleceğini gördüm gerçi gelmek zorundaydı X e çıkacağı için ama s bu oyunu 1080p 30 FPS oynatabilir mi? Ben pek güvenemiyorum açıkçası. Çamur gibi bir görüntü olursa harbi rezillik olur tıpkı zamanında RDR2'nin One S'e çıkması gibi.

PS3'un GTA 5 acması gıbı olur o da.

Yüksek ihtimal diğer konsollarda 1080p 30 FPS olan oyun bu konsola 900p 25 FPS olarak gelir.

Bende 900p olacağını upscale ile 1080e çıkacağını düşünüyorum fakat 25 FPS olursa oyun oynanmaz olur.

Sonda PS5 ile kaydedildi yazıyor bunu PS5 kaldırdıysa sıkıntı olmaz. Series S'te de downgrade yer sanırsam.

Ya çok da önemli değil akıcı oynatması benim için yeterli. Grafikleri GTA 5 seviyesinde olması bile yeterli. Ama dikkatimi çeken şey belki grafiksel anlamda çığır açan bir oyun olmayacak ama yüz modellemeleri ve mimikler şahane olmuş RDR2 dekinden bile çok daha kaliteli duruyor. Oyundan normal bir insanın fotoğrafını SS alıp koysalar gerçek insan mı GTA 6 NPC'si mi diye ayırt etmekte zorlanırım herhalde.

Fragman düz PS5'ten alındıysa şayet çok iyi bir optimizasyon var demektir. Series S de 900p 30FPS tek mod seçeneği ile gelir bence ama çamur gibi duracağını sanmıyorum. Şehir falan bayağı boş olur ve Low detaylı grafikler olur ama GTA 6'nın Low'u bile zaten :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı