Xbox Series S GTA 6'yı nasıl kaldıracak?

Yani umarım oynanabilir seviyede çıkar. Cyberpunk oynamıştım Series S de 2K 30FPS oynatabiliyordu kalite modunda ve grafikler muazzamdı umarım GTA 6 da o tarzda çıkar.

Fragmandaki görüntüler PS5'ten alınmış PS5 de bu seviyede görüntü alınabiliyorsa Series S'de 1080p 30 FPS ya da 900p 30 FPS çamur olmayan bir görüntüde kaldıracaktır oyunu endişe etmeyin.

Series X ve PS5 1080 60 ya da 4K 30.Series S 1080 30.

Bir post gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum Rockstar GTA 6'yı PS5'e 4K 30 FPS getirmek için uğraşıyormuş sanırım. Öyle çıkarsa benim işime gelir bende Series S ile 1080p oynamak istiyorum. 2 sene önce almıştım konsoldan gayet memnunum bu arada. Aldığım zaman fiyatı ithalatçı garantili 7bindi o zaman gerçekten değerdi fakat şu an baktım 15bin olmuş. Eskisi kadar F/P değil fakat yine de fena sayılmaz.

Rockstar konsol optimizasyonu konusunda çok çok başarılı bir firma. Düşünün RDR 2 gibi bir oyunu PS4'ün açabilmesini sağladılar. Dolayısıyla gayet iyi bir optimizasyona sahip olur. Ek olarak Series S'in işlemcisi bildiğim kadarıyla Series X ile aynı. Series S'e optimize etmek için belki bir kaç şeyi kısarlar ama ben Downgrade yaşanacağını düşünmüyorum.

Series S'e çıktığı gibi PlayStation 4 Pro'ya da çıkardı aslında.

ya ama öyle şimdi Series S çok bir güç farkları yok linç etmeyin beni

Rockstar gibi koskoca bir firmanın bildiği vardır, kafaya takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…