Xbox Series S GTA 6'yı nasıl kaldıracak?

Fragman düz PS5'ten alındıysa şayet çok iyi bir optimizasyon var demektir. Series S de 900p 30FPS tek mod seçeneği ile gelir bence ama çamur gibi duracağını sanmıyorum. Şehir falan bayağı boş olur ve Low detaylı grafikler olur ama GTA 6'nın Low'u bile zaten :)

Yani umarım oynanabilir seviyede çıkar. Cyberpunk oynamıştım Series S de 2K 30FPS oynatabiliyordu kalite modunda ve grafikler muazzamdı umarım GTA 6 da o tarzda çıkar.

Series X ve PS5 1080 60 ya da 4K 30.Series S 1080 30.

Bir post gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum Rockstar GTA 6'yı PS5'e 4K 30 FPS getirmek için uğraşıyormuş sanırım. Öyle çıkarsa benim işime gelir bende Series S ile 1080p oynamak istiyorum. 2 sene önce almıştım konsoldan gayet memnunum bu arada. Aldığım zaman fiyatı ithalatçı garantili 7bindi o zaman gerçekten değerdi fakat şu an baktım 15bin olmuş. Eskisi kadar F/P değil fakat yine de fena sayılmaz.

Arkadaşlar bende de Xbox Series S var fakat bu konsol yeni nesil konsolların çok gerisinde güç olarak. Siteye baktığım zaman s e de geleceğini gördüm gerçi gelmek zorundaydı X e çıkacağı için ama s bu oyunu 1080p 30 FPS oynatabilir mi? Ben pek güvenemiyorum açıkçası. Çamur gibi bir görüntü olursa harbi rezillik olur tıpkı zamanında RDR2'nin One S'e çıkması gibi.
Rockstar konsol optimizasyonu konusunda çok çok başarılı bir firma. Düşünün RDR 2 gibi bir oyunu PS4'ün açabilmesini sağladılar. Dolayısıyla gayet iyi bir optimizasyona sahip olur. Ek olarak Series S'in işlemcisi bildiğim kadarıyla Series X ile aynı. Series S'e optimize etmek için belki bir kaç şeyi kısarlar ama ben Downgrade yaşanacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı