Xbox Series S, iPad Mini 6 ile takas edilir mi?

faruk3809

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Series S cihazım var. Yanında 1 orijinal kol bir de Xbox elit series 2 kol var. iPad Mini 6. nesil işe takasa girsem zarar eder miyim? Piyasası nasıldır?

Tamamdır hocam sağ olun bilgisi olan biri konuya cevap verir illaki.
Hocam Xbox oyun konsolu Belirli bir kitleye hitap ettiği için satıp nakite çeviriceksen eğerki ipad daha mantıklı fakat 2. el fiyatları birbirine yakınsa fiyat araştırması yaptıysan ipad alıp satman çok daha hızlı olur xboxa göre,2 sinin arasındaki 2. el fiyatlarını iyi araştırarak ipadi alman daha mantıklı gibi duruyor

Hocam Xbox oyun konsolu belirli bir kitleye hitap ettiği için satıp nakite çeviriceksen eğer ki iPad daha mantıklı fakat 2. el fiyatları birbirine yakınsa fiyat araştırması yaptıysan iPad alıp satman çok daha hızlı olur Xbox'a göre, 2 sinin arasındaki 2. el fiyatlarını iyi araştırarak IPad'i alman daha mantıklı gibi duruyor.

Hocam şimdi Xbox 11-12 normal piyasası benim kollardan biri normal kolun 2-3 katı fiyatta olduğy için ben 15'e koydum iPad de 13-15 arasında ama işte piyasası nasılfır hızlı mıdır alırsam elimde kalır mı bir de mayıs'ta GTA 6 çıkacak bildiğiniz gibi GTA 6 oynatacak en ucuz konsolda bu mayıs'ta prim yapar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı