Beyler selam kendim deneyrek sonunda bu aptal sorunu çözdüm. Oyun açılırken online olarak bağlanmasına izin vermeyin iptal edin hemen. oyunu offline olarak açtıkran santra seçip taraf seçme ekranına gelin sonra 2. kol ile online ol seçeneğini seçin ve bir tane konuk hesabı oluşturup onu seçin veya oyun açılmadan önce de konuk hesabı oluşturabilirsiniz. Sonrasında konuk hesabı ile online olmazsın gibi bir uyarı veriyor. sonrasında taraf seçim ekranında kol ayarlarına girip ayarlamaları yapın. Kaydoluyor bu şekilde.
Online olarak oturum açtığınızda da bir çözüm buldum beyler. Bu aptal xbox açıldığında ikinci kol için bir tane profil ve sistem kısmından ekle veya değiştir dedikten sonra konuk oturumu ekliyorsunuz. Profil ve sisteme koldan xbox simgesine basında soldan açılan ekranda yukardaki seçeneklerden en sağa gelince ulaşıyorsunuz. sonra oyun online olarak açıldıktan sonra santra kısmından taraf seçme kısmına geldiğinizde zaten 1. kolun ayarları profilinizde kayırlı geliyor sonra ikinci kolda taraf olarak sağa ve sol geçtikten sonra çıkan seçeneklerde altta xbox ağında oturum aç olacak buna tıkaldıktan sonra konuk profili seçin onunla oturum açmayı deniyor ama açamıyor. Konuk profili seçtikten sonra oturum açmaya çalılırken 1. kol ile taraf seçim ekranından çıkın. Sonra tekrardan santra diyerek taraf seçme ekranına gelin. kollarla taraf seçtikten sonra 2. kol ile satra adı seçin veya belirleyin sonra da ayarlarınız yapın. aptal oyun kaydediyor 2. kolun ayarlarını.