Xbox Series S konsol alınır mı?

AzeAnt2025

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben normalde CoD tarzı oyunlar oynarım. Ama Spider-Man, Alan Wake, Tomb Rider, Last of Us tarzı oyunları konsolda severim. Kendime konsol almak istiyorum. Xbox Series S'e karar verdim. Hem küçük, hem de fiyatı iyi. X daha büyük ve pahalı. PS almak istemiyorum çünkü kendimin ASUS Gaming laptopum var: RTX 3060 RAM 16 GB. Ama yine de konsol istiyorum. S serisine ne dersiniz, alınır mı? Game Pass'e de iyi oyunlar geliyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben normalde CoD tarzı oyunlar oynarım. Ama Spider-Man, Alan Wake, Tomb Rider, Last of Us tarzı oyunları konsolda severim. Kendime konsol almak istiyorum. Xbox Series S'e karar verdim. Hem küçük, hem de fiyatı iyi. X daha büyük ve pahalı. PS almak istemiyorum çünkü kendimin ASUS Gaming laptopum var: RTX 3060 RAM 16 GB. Ama yine de konsol istiyorum. S serisine ne dersiniz, alınır mı? Game Pass'e de iyi oyunlar geliyor.
Dediğin 4 oyundan 2'si Xbox'ta yok ama PC'de var. PC Game Pass ve gamepad al laptoptan devam et.

Hocam last of us spider man falan playstation exclusive ve bence pc varsa ya ps5 falan alınmalı yada sadece pc yeterli olur diye düşünüyorum.

Spider Man, TLOU gibi oyunları Xbox modellerde oynayamıyorsunuz hocam bunu göz önünde bulundurmanız lazım. PS Exclusive oyunlar olarak geçiyor o oyunlar.

Spider-Man, TLOU gibi oyunları Xbox modellerde oynayamıyorsunuz hocam bunu göz önünde bulundurmanız lazım. PS exclusive oyunlar olarak geçiyor o oyunlar.

O tarz oyunları konsolda seviyorum. Eskiden PS3 vardı. Sonra laptop aldım. Şimdi konsola geri dönmek istiyorum.

Hocam Last of Us Spider-Man falan PlayStation exclusive ve bence PC varsa ya PS5 falan alınmalı ya da sadece PC yeterli olur diye düşünüyorum.

Hocam lojmanda kaldığım için PS5 almak istemiyorum. Televizyonun görsel kalitesi çok da iyi değil. Ve ayrıca burada pahalı ben azerbaycanlıyım. Azerbaycan'da 19 bin TL civarı oradan alıp getirmek istiyorum ama bu sene gitmeyeceğim için kaldı.

Alınır da neden PS istemiyorsunuz? Series S'e çıkacak oyunlar soru işaretiyken PS5 bir 5 sene daha tüm oyunları almaya devam eder.

Ben otel çalışanıyım. Lojmanda kalıyorum ve televizyonun görsel kalitesi çok iyi değil ortalama. Ayrıca azerbaycanlıyım orada 19 bin TL civarinda satılıyor. Oradan alıp getirmek bana daha uygun. Ama bu sene gidemeyeceğim için kaldı. Gelecek sene gideceğim. En azından şimdilik s serisi almak istedim.

PC'niz varsa bence gereği yok. Game Pass'le aynı oyunları PC'de oynarsınız.

PC- CoD tarzı oyunlar severim. PC'de hikaye tarzı denedim aynı tadı alamadım.

Dediğin 4 oyundan 2'si Xbox'ta yok ama PC'de var. PC game Pass ve gamepad al laptoptan devam et.

Aynı hissi alamadım hocam. Yoksa gamepad almıştım.

Xbox oyunları zaten PC de var.

Hikaye tarzı konsolda severim o yüzden.

Son düzenleme:
O tarz oyunları konsolda seviyorum. Eskiden PS3 vardı. Sonra laptop aldım. Şimdi konsola geri dönmek istiyorum.

Hocam lojmanda kaldığım için PS5 almak istemiyorum. Televizyonun görsel kalitesi çok da iyi değil. Ve ayrıca burada pahalı ben azerbaycanlıyım. Azerbaycan'da 19 bin TL civarı oradan alıp getirmek istiyorum ama bu sene gitmeyeceğim için kaldı.

Ben otel çalışanıyım. Lojmanda kalıyorum ve televizyonun görsel kalitesi çok iyi değil ortalama. Ayrıca azerbaycanlıyım orada 19 bin TL civarinda satılıyor. Oradan alıp getirmek bana daha uygun. Ama bu sene gidemeyeceğim için kaldı. Gelecek sene gideceğim. En azından şimdilik s serisi almak istedim.

PC- CoD tarzı oyunlar severim. PC'de hikaye tarzı denedim aynı tadı alamadım.

Aynı hissi alamadım hocam. Yoksa gamepad almıştım.

Hikaye tarzı konsolda severim o yüzden.
Hocam bahsettiğiniz oyunlar sadece Playstation'da oynanabilen oyunlar onu demek istedim. Xbox alsanız bile TLOU, Spider Man, GoW oynayamayacaksınız.

Öneririm. 1080p de oyunlar güzel gözüküyor ve konsol da baya f/p.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı