Xbox Series S laptopa bağlanır mı?

Bu şekilde de yapabilirsin. Eğer algılamazsa OBS üzerinden Capture Device seçerek de kullanabilirsin. Çok zor bir şey değil. İki karıştırsan bulabilirsin.

Ben eskı yenı ıkı tane laptop kullandım kullanıyomda hepsıde HDMI cıkısı vardı HDMI cıkısı varsa sıkıntı yok bende s kullanıyorum oluyor.

Ben eskı yenı ıkı tane laptop kullandım kullanıyomda hepsıde HDMI cıkısı vardı HDMI cıkısı varsa sıkıntı yok bende s kullanıyorum oluyor.

Laptoplardaki HDMI kısmı genelde output oluyor, benimkinde görüntü veriyor ama alamıyor mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'ına Xbox uygulamasını indir (Win 10 ve üzeri) ve konsolunda açtığın hesabını orada da aç. Uygulama üzerinden konsola bağlanıp konsol ekranını laptopta görüntüleyebiliyorsun. Ben telefonda falan oynamak istediğimde öyle oynuyorum mesela.

Ama modeminin kalburüstü olması lazım sanırsam. Bende çok gecikme ve ekranda bozulmalar oluyor

5GHz destekli galiba modemin. Ondan sıkıntı olmamıştır, bende o yok işte .
Evet, 5Ghz destekli fakat ben kablo ile bağlıyorum her ikisini de. Yani 5 Ghz desteğinin burada bi fonksiyonu yok. 100Mbit internetim var, sadece onun bi etkisi var. Hepsi o.

Gerçekten oluyor mu? Ben de alıp öyle yapmayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…