Xbox Series S mi, 1650 Ti Monster laptop mu?

1650 yayın için uygun değil, oyunlarda xss çok daha güzel görüntü verir. Benim önerim xss ve Game Pass Ultimate.

Yayın demedim video olur ve sadece oyun yok PC de Xbox sadece oyun var ve PC'yi aldıktan sonra Xbox Game Pass alabilir oyunlar var içinde bence kesin PC alman lazım ama Monster alma kanka başka bir şey al.

Acer aspire 5 bilmen ne modeli hatırlamıyorum ama csgo da kasıyor witcher 3 de kasmıyor falan filan, arızalandı yani, en iyi performans alayım derken yaktım onu sanırım oda gitti yani.
Gayet iyi bir laptop ama oyun haricinde. GPU olmadığı için oyun oynatmaz tabiiki. Elinizde bu seviyede bir laptop varsa kesinlikle oyuncu laptopu almanıza gerek yok bence. Masaüstü yada konsol dediğim gibi.

Yayın demedim video olur ve sadece oyun yok PC de Xbox sadece oyun var ve PC'yi aldıktan sonra Xbox Game Pass alabilir oyunlar var içinde bence kesin PC alman lazım ama Monster alma kanka başka bir şey al.

Ben size cevap yazmadım zaten, konu sahibi yayın yapacağım diyor. Sadece oyun için Xbox çok daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı