Xbox Series S mi, 1650 Ti Monster laptop mu?

6 bin TL'ye PC alın bence Xbox da sadece oyun PC de bir sürü şey var OBS falan örneğin.
Yani bir laptopum var geçen sene aldık falan ama ben masaüstü pc beklerken zorla laptop aldılar, yani csgoda kasıyor ama witcher 3 oynatıyor falan filan çok garip bir laptop, gerçekten sıkıldım ama kafam karışık.

Yani bir laptopum var geçen sene aldık falan ama ben masaüstü PC beklerken zorla laptop aldılar, yani CS:GO'da kasıyor ama Witcher 3 oynatıyor falan falan çok garip bir laptop, gerçekten sıkıldım ama kafam karışık.

O zaman biriktir ya da daha da para koymalarını iste PC daha pahalı ama güven bana değecek biraz Bitcoin'e zorlayan biri gibi oldum ama.

Konsolu bilemem ama 6000tl'ye 1650'li kasa zor. Ki laptop çok daha mantıklı bence. Taşınılabilirlik büyük avantaj. Sadece oyun oynayacaksanız tabiiki konsol ama iyi bir bilgisayarınız yoksa dizüstü'ne yönelmelisiniz bence.

Yani bir laptopum var geçen sene aldık falan ama ben masaüstü PC beklerken zorla laptop aldılar, yani CS:GO'da kasıyor ama Witcher 3 oynatıyor falan falan çok garip bir laptop, gerçekten sıkıldım ama kafam karışık.

Masaüstü almanı tavsiye ederim (tabii çok seyahat eden birisi değilseniz) ileriye dönük olur. 2-3 yıl sonra sistem bileşenlerini değiştirebilirsin.

Yani bir laptopum var geçen sene aldık falan ama ben masaüstü pc beklerken zorla laptop aldılar, yani csgoda kasıyor ama witcher 3 oynatıyor falan filan çok garip bir laptop, gerçekten sıkıldım ama kafam karışık.
Laptop'unuz ne? Eğer laptop varsa önceki mesajımı boşverin masaüstü yada konsola bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı