Xbox Series S mi, 1650 Ti Monster laptop mu?

Bence en iyisi Notebook almak çünkü diğer işlerinizde de kullanabilirsiniz, ayrıca Game Pass PC'de de mevcut

6 bin TL'ye PC alın bence Xbox da sadece oyun PC de bir sürü şey var OBS falan örneğin.
Yani bir laptopum var geçen sene aldık falan ama ben masaüstü pc beklerken zorla laptop aldılar, yani csgoda kasıyor ama witcher 3 oynatıyor falan filan çok garip bir laptop, gerçekten sıkıldım ama kafam karışık.

O zaman biriktir ya da daha da para koymalarını iste PC daha pahalı ama güven bana değecek biraz Bitcoin'e zorlayan biri gibi oldum ama.

Konsolu bilemem ama 6000tl'ye 1650'li kasa zor. Ki laptop çok daha mantıklı bence. Taşınılabilirlik büyük avantaj. Sadece oyun oynayacaksanız tabiiki konsol ama iyi bir bilgisayarınız yoksa dizüstü'ne yönelmelisiniz bence.

Masaüstü almanı tavsiye ederim (tabii çok seyahat eden birisi değilseniz) ileriye dönük olur. 2-3 yıl sonra sistem bileşenlerini değiştirebilirsin.

Laptop'unuz ne? Eğer laptop varsa önceki mesajımı boşverin masaüstü yada konsola bakın.

Abra almayın zaten, bayağı sorun çıkarabilen bir model. Xbox sorduğunuza göre taşınabilirlik önemli değil sanırsam, biraz daha bekleyip masaüstünü seçmek daha mantıklı olur bence.

O zaman biriktir ya da daha da para koymalarını iste PC daha pahalı ama güven bana değecek biraz Bitcoin'e zorlayan biri gibi oldum ama.
Yani exclusiveler biraz beni itiyor ve beynimde yankılanan ama belirtemediğim şeyler var bir yanımda melek var bir yanımda şeytan misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…