Xbox Series S nasıldır?

Benimde aklımda xbox series s'te bilmiyorum kafam karışıyor gönül ister PS5 al ya da Xbox Series X fakat bütçe işte.

PC'ler ile karşılaştırırsak 4 Bin TL'lik fiyat harika. Xbox Series X ile karşılaştırırsam da 3 bin TL daha ayırabiliyorsam ona yönelirdim. 3 Bin TL'lik fark ile konsolunuzun ömrünü 3 kat uzatıyorsunuz desem abartmam.
Katılıyorum, Xbox Series S her ne kadar Fiyat / Performans konsolu olsa da kesinlikle yeni nesil bir konsol değil.Yeni nesil olayını da Ray-Tracing ile nitelendiriyoruz, her ne kadar sadece o olmasa da ama bu minik arkadaşımızda Ray-Tracing oyun açacak güç yok. Hadi tamam Ray-Tracing'siz oynayalım ama daha büyük dert var. İlerde yeni nesil oyunların çıkabileceği bile şüpheli.Oyun yapımcıları Xbox Series S tarafında çok zorlandıklarını dile getiriyorlar.Daha 4 ay önce çıkmış oyunlarda bile vaatlerinin yarısı kadar çözünürlüğe düşen konsolun uzun bir geleceği olduğuna inanmak saçma zaten.

Bu arada Series S'te Hitman 3 stabil native 1080p. Dynamic resolution yok, yani 868p'ye vs. düşmüyor. Bu bilgiyi nereden elde ettin bilmiyorum. Digital Foundry'nin incelemesini izleyebilirsin.

Bu arada Series S'te Hitman 3 stabil native 1080p. Dynamic resolution yok, yani 868p'ye vs. düşmüyor. Bu bilgiyi nereden elde ettin bilmiyorum. Digital Foundry'nin incelemesini izleyebilirsin.
Herkes de Series S'i gömüyor. Anlattıkları kadar güçsüz değil o konsol.

WD Legion ile karıştırmışım, pardon.
Kaynak olarak ben de DF kullanıyorum, WD Legion'da yanlış hatırlamıyorsam 900p civarlarına düşüyor.

WD Legion ile karıştırmışım, pardon.
Kaynak olarak ben de DF kullanıyorum, WD Legion'da yanlış hatırlamıyorsam 900p civarlarına düşüyor.
WD Legion'ın en düşük sınırı 900p ve nadir düşüyor bu değere. "Lowest bound" 900p diye oyun sürekli 900p'de çalışmıyor, DF de zaten son yaptığı DF Direct'te bu konuyu tartıştı kendi aralarında ve son videolarında bu "lowest bound resolution" olayını çok dile getirmemeye başladılar çünkü millet en düşük çözünürlük 900p'yi duyuyor ve başlıyor "Aman tanrım, oyun 900p çalışıyor." diye etrafa yaymaya.

Ben de zaten "900p'ye kadar düşüyor." diyorum

Ray-Tracing destekliyor konsol.

Destekliyor desteklemesine. Ama ya seyrek kullanıyor ya da kullanmıyor.
Devil May Cry 5, XSX'te olup da XSS'te Ray-Tracing'in olmadığı tek oyun bildiğim kadarıyla. Watch Dogs Legion gibi gereğinden fazla RT kullanılan bir oyunda bile daha az kullanıldığını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…