Çıksa bir işe yaramaz. Series S destek alacağı için yeni nesil oyunlar yine kötü grafikli olacak normalde olacağı haline göre.Yakında Series S+ gibi bir şey çıkacaktır bence.
Çıksa bir işe yaramaz. Series S destek alacağı için yeni nesil oyunlar yine kötü grafikli olacak normalde olacağı haline göre.Yakında Series S+ gibi bir şey çıkacaktır bence.
En azından 1 TB versiyonu çıkar bence, çok tepki aldı.Çıksa bir işe yaramaz. Series S destek alacağı için yeni nesil oyunlar yine kötü grafikli olacak normalde olacağı haline göre.
En azından 1 TB versiyonu çıkar bence, çok tepki aldı.
Sıkıntı da bu. Bu yeni bir nesil. 7 yıl PS4'de 720-900P'de çürümüş biri olarak yeni nesilde Microsoft'un bu konsolu çıkarması ve yanlış pazarlaması hiç hoşuma gitmiyor, bir sürü kişinin de fikri bu yönde, yeni nesli de tam yaşayamamamızı sağlıyor.
Oyunlar eldeki en düşük donanıma göre yapılır ve Series S yüzünden çok daha düşük grafikli oyunlar göreceğiz. Sıkıntı bu.
Olay fark edip fark etmemen değil.Az çok baktığımızda ben çözünürlük dışında çok göze batan bir şey fark etmedim.
Oyun geliştiricileri böyle yapıyor. Bir çok kez belirtilen ve herkes tarafından bilinen bir durum. Grafik derken dediğimiz durum FPS ve çözünürlük değil. Detay seviyesi. Series S engeline takılınıyor.Oyunların en düşük potansiyelli konsola göre yapıldığını düşünmüyorum.
Evet, çünkü ana konsol o.Microsoft tüm etkinliklerinde amiral gemisi olarak Series X üzerinden tanıtım yapıyor zaten.
Merak ettim nereden ne zaman aldiniz?Bütçeniz 4 bin TL ise alabileceğiniz tek şey o konsoldur bence. Ben kullanıyor, m gayette memnunum. 3 yıllık Game Pass aldım 580 TL'ye kampanyadan kafam rahat, sadece üstüne Cyberpunk aldım o kadar.
Oyun geliştiricileri böyle yapıyor. Bir çok kez belirtilen ve herkes tarafından bilinen bir durum. Grafik derken dediğimiz durum FPS ve çözünürlük değil. Detay seviyesi. Series S engeline takılınıyor.
Evet, çünkü ana konsol o.
Hocam kampanya vardı bir ara sitede oradan aldım.Merak ettim nereden ne zaman aldiniz?
Mart başında aldım. 16 Martta bitti kampanya.Hocam kampanya vardı bir ara sitede oradan aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.