Xbox Series S neden sürekli eleştiriliyor?

Kardeşim Series S kullanmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayam. Forza Horizon 5'te 2K 60 FPS oyun oynadım ne anlatıyorsun. Git PS5'in ile oyna sen. GTA V'yi 1080p 120 FPS oynadım ne boş yapıyorsun.

@Aspect15

Verdiğiniz bilgiler yanlış GTA 5 1080p 60 çalışıyor Forza 5 1080p 60 hocam.
 
Senin gibi biriyle IQ tartışmasına girmem bile, ki diğer konuda yazdığımı da okumadan gelmişsin. 4K TV varsa ve yeni nesil takıntısı yoksa One X alınabilecek en iyi konsol demişim. Öyle zaten. Zaten One X in GPU'su Series S'den güçlü olduğu için Series S 1080p iken One X 4K cihazı. Sen anlamasan da anlatıyorum ben :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Lütfen bu videoyu izleyip de gel. Neden Xbox One X alınmamasını anlatıyor.
 
One X i yapan benim, beni Xbox'dan kovdular sonra Series S yaptılar da, ben One X in GPU'suyla övünüyorum🤣. Gram saygı hak etmeyecek kadar ezikledin kendini ama yine de düzgünce anlatacağım. Series S'in işlemcisi daha iyi ve mimarisi yeni olduğu için 60FPS verebiliyor. Çözünürlük kısmında asıl olay GPU ve Series S'in 4teraflops GPU'su ezik gibi kaldığından o oyunlar 900p çıkıyor. Series S için optimize edilmiş (X/S optimizeli) oyunların bile One X de daha yüksek çözünürlükte çalışmasının nedeni bu.
Seni saygına gram ihtiyacım yok. 4 Teraflop'u görünce çile yavrusu gibi hemen aha güçsüz konsol aha güçsüz konsol diye çelişiyorsun kendinle.
 
0Pden yükseltilmiş 2K halde 30FPS oynatıyor, 1650 bile daha iyi performans veriyor, texturelar zaten SS de çok kötü kalitede.

Kanka harbi çok komiksin o 1650'nin Alan Wake de bırak iyi performansı açması için dahi DLSS performance gerek DLSS performance demek 540p upscale 1080p demek 800p upscale 2K mı 540p upscale 1080p mi sen seç.

Hayır hocam 1080p 120 FPS çalıştırabilir. Ben GTA V'yi performans moduna almıştım o yüzden de olabilir.

Hayır çalıştırmıyor 120 FPS performans modunda 60 FPS oyun.
 
Far Cry 6 CoD Warzone CoD Modern Warfare 2 ve 3 bak bunlara bakayım 2K 60 mı değil mi lazımsa daha sayarım.
Online oyunları saymamıştım ama far cry'ı bilmiyordum. Cod'u sayarsak One X de 4K 60Fps açıyor. Online oyunları fps vermesi için optimize ediyorlar onları saymak doğru değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı