Xbox Series S + Nintendo Switch vs ASUS ROG Ally

Mateo

Femtopat
Merhaba. Ben eski bir Series S kullanıcısıyım. Şimdi Game Pass oyunları için bir cihaz almak istiyorum. Ayrıca sık seyahat ettiğim için de taşınabilir bir el konsolu almayı bir süredir düşünüyordum, bu ikisini tek cihazda yapabileceğim ROG Ally'ı yeni fark ettim. Cihaz çok hoşuma gitse de bahsedilen 1-2 saatlik pil ömrü sıkıntı görünüyor. Nintendo Switch OLED'in 5-6 saat kullanılabildiğini bildiğim için el konsolu alternatifim de o. Yurt dışında yaşadığım yerde Series S 270€, Switch OLED 250€, ROG Ally 800€. Series S + Switch hem evde hem dışarıda işlevsellik olarak en iyisi gibi. ROG Ally ise Steam, Game Pass, emülatör vs. her şeyi yapabildiği için cazip dursa da bataryası yüzünden kullanamadığım sürece anlamı yok gibi. Evde sürekli şarjda kullanmak da ayrıca bir zarar verebilir sanırım pil süresine. Her şekilde cihazları 1080p monitörlerimde kullanacağım, performans kaygım da yok oyunları oynayabildiğim sürece. Siz olsanız hangi kombinasyonu tercih ederdiniz?

Bana kalırsa Series S ile Nintendo Switch alman Nintendo'nun oyunlarını hafife alma çok iyi bir kütüphanesi var ve ROG Ally de olmayan bazı oyunları da içinde bulunduruyor Series S de Game Pass ile boş vakitlerinde evde iyi bir arkadaş olacaktır.

Ben olsam evde sabit şekilde oynamak için birincil platformumu Rog Ally yapmazdım, o durumda Xbox mantıklı bir çözüm. Taşınabilir olarak ise bütçenize göre Rog Ally ya da Switch yine tercih edilebilir. Rog Ally + XG Mobile ile iki türlü de düşünülebilir ama 3 katına mal olacaktır tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı