HTDemirel Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 5 Temmuz 2023 #21 Aspect15 dedi: Kullanılıyor. Hocam 2TB HDD alıp RDR gibi yeni nesil almamış oyunları orada oynayıp SSD üzerindende Forza Starfield gibi oyunlar oynanır hatta indirip HDD'ye atar orada saklar oynicakken SSD'ye atarsın bu işlemde 5-10 dakika sürüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama 2TB fazla bende de 2 TB var yarısını bile dolduramadım konsolda.
Aspect15 dedi: Kullanılıyor. Hocam 2TB HDD alıp RDR gibi yeni nesil almamış oyunları orada oynayıp SSD üzerindende Forza Starfield gibi oyunlar oynanır hatta indirip HDD'ye atar orada saklar oynicakken SSD'ye atarsın bu işlemde 5-10 dakika sürüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama 2TB fazla bende de 2 TB var yarısını bile dolduramadım konsolda.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #22 HTDemirel dedi: Evet ama 2TB fazla bende de 2 TB var yarısını bile dolduramadım konsolda. Genişletmek için tıkla... 1 TB ile 2TB arasında fiyat farkı cok az hocam 2TB almak daha mantıklı
HTDemirel dedi: Evet ama 2TB fazla bende de 2 TB var yarısını bile dolduramadım konsolda. Genişletmek için tıkla... 1 TB ile 2TB arasında fiyat farkı cok az hocam 2TB almak daha mantıklı