Xbox Series S Resmileşti

Tasarım olarak X'ten daha iyi. Fakat şu kol yıllardır aynı, keşke DualSense tasarımını yakalayabilse veya şık bir tasarımı olsa ve de güzel oyunları olsa, bende Xbox düşünebilirdim gönül rahatlığıyla.

Tasarım olarak X'ten daha iyi. Fakat şu kol yıllardır aynı, keşke DualSense tasarımını yakalayabilse veya şık bir tasarımı olsa ve de güzel oyunları olsa, bende Xbox düşünebilirdim gönül rahatlığıyla.
Xbox kontrolcüleri her zaman daha ele oturan ve daha rahat kontrolcüler olmuştur. Eline hem PS4 hem de Xbox One kontrolcüsü almış biri olarak gerçekten arada dağlar kadar fark var.

Xbox kontrolcüleri her zaman daha ele oturan ve daha rahat kontrolcüler olmuştur. Eline hem PS4 hem de Xbox One kontrolcüsü almış biri olarak gerçekten arada dağlar kadar fark var.
Kişiden kişiye değişir, bana da DS4 daha iyi geliyor.

Xbox kontrolcüsü de denedim PS kontrolcüsü de denedim ama öyle dediğin gibi dağlar kadar fark yok, hatta hiç yok. İkisi de ele oturan abartısı olmayan kontrolcüler. Belki elin büyük olduğu için Dualshock 4'ü beğenmemiş olabilirsin çünkü ben aksine Dualshock'u daha rahat buldum. Ama dediğim gibi öyle kesinlikle dağlar mağlar kadar fark yok. Ayrıca tasarım ve şıklık olarak Dualshock daha iyi kesinlikle.

Xbox kontrolcüsü de denedim PS kontrolcüsü de denedim ama öyle dediğin gibi dağlar kadar fark yok, hatta hiç yok. İkisi de ele oturan abartısı olmayan kontrolcüler. Tasarım ve şıklık olarak Dualshock daha iyi kesinlikle.
Dualshock'u kullanırken baş parmağım ve yüzük parmağım boşta kalıyordu. Bu da rahatsız ediyordu.

ITX sistem toplamanın çok daha avantajlı olacağı için gereksiz gördüğüm konsol.
300 dolara ITX sistem biraz zor gibi ayrıca konsolun bir rahatlığı var bence. Oyun fiyatlarında da bir tek bizde sıkıntı var. Şahsen yurt dışında yaşasam GeForce Now ve X-Cloud gibi sistemler kullanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı