Xbox Series S sıfır mı yoksa ikinci el mi alınmalı?

erdemm32

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle sıfır alacak maddi durumum var ama ikinci elı 11 bin lira iken sıfırı 19 bin. İkinci elininde resmi Microsoft garantisi var 8 ay falan. Sizce hangisini alayım?
Bir de Xbox bozuldu diyelim garantiye göndermek için fatura gerekiyormuş. Yoksa ürünün seri numarası yetiyor mu?

Hocam neredeyse yarı fiyatına denk geliyorsa ve 8 ay garantisi varsa ben 2.el almayı tercih ederdim. Hor kullanılmamış bir cihaz ise pek sorun olacağını sanmıyorum. Garanti hakkında bilgim yok ancak satıcı garantisi var diyorsa kutu ve fatura da vermesi gerek mantıken.

Hocam neredeyse yarı fiyatına denk geliyorsa ve 8 ay garantisi varsa ben 2.el almayı tercih ederdim. Hor kullanılmamış bir cihaz ise pek sorun olacağını sanmıyorum. Garanti hakkında bilgim yok ancak satıcı garantisi var diyorsa kutu ve fatura da vermesi gerek mantıken.

Faturası kutusu duruyor test etme imkanımda var.

Sıfır ile 2. el arasında 7-8k fark var. Karşılayacak durumdaysaniz sıfır daha iyi tabii ama bütçeniz yetmiyorsa temiz bir 2. el de alabilirsiniz.

Bütçem yetiyor ama ikinci elde kol bataryası ve ikinci kolda veriyor ama orijinal değil ikinci kol. Bu yüzden arada kaldım.

Ben bir pürüz göremedim açıkçası. Tek bilgim olmayan durum cihazın kronik sorunu var mı? Eğer kronik bir arızası varsa sıfır daha iyi olabilir. Bilen arkadaşlar bilgilendirir.

Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla öyle bir sıkıntısı yok YouTube falan yazdığımda çıkmıyor öyle bir video falan aynı şekilde googledada çıkmıyor sadece kolda drift sorunu olabilir onu da test edeceğim zaten anlarım varsa.

Merhaba, öncelikle sıfır alacak maddi durumum var ama ikinci elı 11 bin lira iken sıfırı 19 bin. İkinci elininde resmi Microsoft garantisi var 8 ay falan. Sizce hangisini alayım?
Bir de Xbox bozuldu diyelim garantiye göndermek için fatura gerekiyormuş. Yoksa ürünün seri numarası yetiyor mu?
kesinlikle ikinci el al zaten uygun fiyatlı bir konsol daha da uyguna gelmiş olur.

ben ikinci el konsol sıfır kol alma taraftarıyım

İkinci el Series S alın. Zaten ucundan yeni nesil denilebilecek bir model (performans bakımından) o yüzden sıfırına ekstra para vermenin mantıklı olacağını düşünmüyorum.

Sıfır kapalı kutu yurt dışından getirenlerden al. İkinci el ile sıfır fiyatı arasına sıfır konsol alırsın. Xbox sitesinde kaç ay kaldığı yazıyor. 3 tane sattım Almanya'dan getirip. Hiç kimse de olumsuz geri dönüş yapmadı. Kutunun altında seri numarası var onu Microsoft'un sitesinde yeni cihaz kaydetme yerine yazıp kontrol et.

Ben olsam sıfır almayi tercih ederdim. Eğer konsolda kullanıcı hatası bir unsur varsa ve aldıktan sonra ortaya çıkarsa garanti dışı olduğundan elinde kalabilir. Ayrıca ülkemizdeki ikinci el piyasası çok ahlaklı ve dürüst olduğu için kimseye güvenilmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı