Xbox Series S Tomb Raider oynarken siyah ekran verdi

Yer
İstanbul
Dün Series S aldım cihaz 12-13 saattir aralıksız açık, arkada 2-3 tane oyun iniyor. Cihazda Tomb Raider oyununu açtım arka plana aldım, Store'da dolandım, ardından oyuna girdiğimde siyah bir ekran vardı. Oyunu komple kapatıp sıfırdan açtım simsiyah kaldı 2-3dk yine bir şey olmadı. Cihazı kapattım, kapatırken uzun sürede kapandı, Xbox logosu 10-11 defa yanıp söndü, arada fan döndü. Şimdi yeniden başlattıktan sonra oynatıyor, sizce bir sorun olur mu? Cihazın 1 sene garantisi var. Ya uzun süre açık kaldığı için kafayı yedi ya da orijinal güç kablosunu kullanmadığım için. (Kullanamama sebebim şarj girişi Amerikan tarzı, yarın dönüştürücü alacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Series S aldım cihaz 12-13 saattir aralıksız açık, arkada 2-3 tane oyun iniyor. Cihazda Tomb Raider oyununu açtım arka plana aldım, Store'da dolandım, ardından oyuna girdiğimde siyah bir ekran vardı. Oyunu komple kapatıp sıfırdan açtım simsiyah kaldı 2-3dk yine bir şey olmadı. Cihazı kapattım, kapatırken uzun sürede kapandı, Xbox logosu 10-11 defa yanıp söndü, arada fan döndü. Şimdi yeniden başlattıktan sonra oynatıyor, sizce bir sorun olur mu? Cihazın 1 sene garantisi var. Ya uzun süre açık kaldığı için kafayı yedi ya da orijinal güç kablosunu kullanmadığım için. (Kullanamama sebebim şarj girişi Amerikan tarzı, yarın dönüştürücü alacağım.)
Çalışıyormu şimdi.

Aşırı yüklenmeden reset atmıştır diyeceğim tahminen ama başka bir şey de olabilir tabii konsol uzmanı değilim aynı şey bir daha yapma bu arada anakart yakarsın.
Yaptığım şey aslında çok basit oyunu arka plana alıp başka oyuna veya ayarlara giriyorsun quick resume özelliği bunun için ancak oyuna tekrar dönemedim muhtemelen oyundandır diye düşünüyorum. Fifa 22’de sorunlu save alırken kaydediliyor ekranında 5 dakika bekletti

Yaptığım şey aslında çok basit oyunu arka plana alıp başka oyuna veya ayarlara giriyorsun quick resume özelliği bunun için ancak oyuna tekrar dönemedim muhtemelen oyundandır diye düşünüyorum. FIFA 22'de sorunlu save alırken kaydediliyor ekranında 5 dakika bekletti.

Ikinci el mi sıfırmı.

Ikinci el mi sıfırmı.
Sıfır cihaz

Bende yeni aldım cihazı böyle bir sorun yaşamıyorum, arkada 2 quick resume oyun açık Discord'da açık sohbet ederken ayarlar da ve Store de gezebiliyorum. Cihazını bence bir garantiye göndermen de fayda var.
Cihazı aldığımda garantisi 6 gün önceden başlamıştı sitesinde garantisi 1 sene var cihaz önceden kullanılmış olamaz dimi ?

Son düzenleme:
Sıfır cihaz

Cihazı aldığımda garantisi 6 gün önceden başlamıştı sitesinde garantisi 1 sene var cihaz önceden kullanılmış olamaz değil mi?

Benmkinin garantisi 4-5 ay önce başlamış. Microsoft'u arayıp düzelttirebilirsiniz, bu ithalatçı firmayla ilgili bir durum ürünün 2. El olmasından dolayı değil.

Benmkinin garantisi 4-5 ay önce başlamış. Microsoft'u arayıp düzelttirebilirsiniz, bu ithalatçı firmayla ilgili bir durum ürünün 2. El olmasından dolayı değil.
Microsoftu aradım cihazınız kanada’dan alınmış dedi garantisi TR’de geçmez dedi. 3800TL ücret ödeyerek alırsınız dedi. Aldığım yeri aradım öyle bişey yok dedi 1 sene her türlü var dedi. Eğer bozulursa bana getir ben microsofta gönderirim dedi. :( umarım bozulmaz ancak sitede 1 sene garantisi var yazıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı