Xbox Series S uyumlu kontrolcü önerileri

Fimbulwinter0

Decapat
Daha fazla  
İkinci el Series S aldım, cihaz çok iyi fakat kolunda biraz sıkıntı var. Bu sebeple Series S'e uyumlu kontrolcü almak istiyorum. Bütçem fazla değil, maksimum 1500 2000 bandına çıkabilirim ya da ikinci el alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fark etmez hocam siz yazın önerilerinizi bakarım hepsine
O vakit gamesir sitesinden 15OFF indirim kodu ile t7 sipariş verebilirsiniz. Hall effect stick ve triggerları bulunduğundan stick drift yapmıyor ve ayrıntılı bir pc uygulaması mevcut. Malzeme kalitesi de çok güzel. Yaklaşık 1600-1700 civarına gelir

O vakit GameSir sitesinden 15off indirim kodu ile T7 sipariş verebilirsiniz. Hall effect stick ve triggerları bulunduğundan stick drift yapmıyor ve ayrıntılı bir PC uygulaması mevcut. Malzeme kalitesi de çok güzel. Yaklaşık 1600-1700 civarına gelir.

Hocam şöyle 25,50 dolar fiyat çıktı. Ekstra gümrük falan ödüyor muyuz görmedim. 1100 gibi bir şeye geliyor öyleyse.

Dosya Ekleri

• IMG_9195.png
    IMG_9195.png
    125,8 KB · Görüntüleme: 17
Evet ödeniyor lakin mail ile fiyatın düşük gösterilmesini isteyebilirsiniz
Kapıda mı ödeyeceğim hocam gümrüğü yoksa ayrıca sitede mi isteniyor sonradan? Bir de dediğiniz mail olayını nasıl yapabilirim yardım edebilir misiniz ne yazmam gerekiyor? Siz yaptınız mı önceden hiç?

İkinci el Series S aldım, cihaz çok iyi fakat kolunda biraz sıkıntı var. Bu sebeple Series S'e uyumlu kontrolcü almak istiyorum. Bütçem fazla değil, maksimum 1500 2000 bandına çıkabilirim ya da ikinci el alabilirim.

Hocam Xbox orijinal kolunu alın bence ama bu bütçede sıfır almak imkansız ikinci ele bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı