Arkadaşlar, bu rehberde sizlere Xbox One serisi ve Series S/X konsollara uyumlu olan kollardan bahsedeceğim. Bu konsollarla zaten tüm 8. ve 9. nesil kollar uyumlu. Bunların haricinde ise uyumlu olan kollar var. Bunlardan söz edeceğim. Bunlar direkt olarak tak çalıştır olan kollardır. Horipad...
Arkadaşlar, bu rehberde sizlere Xbox One serisi ve Series S/X konsollara uyumlu olan kollardan bahsedeceğim. Bu konsollarla zaten tüm 8. ve 9. nesil kollar uyumlu. Bunların haricinde ise uyumlu olan kollar var. Bunlardan söz edeceğim. Bunlar direkt olarak tak çalıştır olan kollardır. Horipad...
Evet hocam. Kullananlar var. Zaten 8 ve 9. nesil için kol uyumu aynı. Microsoft bu konuda değişiklik yapmadı. Sadece biraz daha makyajlı kol yaptılar. Bütçe artarsa Amazon'da PowerA lisanslı kollar var. Bunlara da bakabilirsiniz.
Dobe kolunu kullanıyorum. Orta tuşu tam uyumlu değil, çalışmıyor S modelinde. Diğer tuşlarda sorun yok. İşimi görüyor ama diğer kollar pahalı olmasaydı Dobe almazdım. Tetik tuşlarının hissiyatı kötü. Özellikle Formula 1 oyunu oynarken sıkıntı yaşıyordum. Diğer Halo serisi, Gears, BF serisi, Titanfall 2 de iş görüyor. Forza Horizon ve futbol oyunları için de yeterli. Bunun fiyatına Dobe'dan çok daha iyi olan kollar mevcut ama Xbox uyumlu değiller maalesef.
Xbox Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.
www.sahibinden.com
Bu ilandaki gibi. Param Güvende ile satıldığından bir sorun var ise geri yollayabilirsiniz. Ben 600TL'ye siyah olanını almıştım %10 komisyonu ile 660TL'ye gelmişti. Çiziksiz sorunsuzdu tek eksisi kutusu ve garantisi yok, pil takma kısmında seri numarası da yok beyaz bir şerit var. Ben herhangi bir problem yaşamadım ama orijinal kol, Bluetooth ile PC'ye de bağlayıp kullanabiliyorum sorunsuz yani.