4000TL'ye bunlari sorunsuz takilmadan guzel grafikli açacak PC zor bence Series S al ve keyfine bak mis gibi konsol zaten klavyr mouse destegide var gamepade alişamassan.
Yanilmiyorsam 4000 5000tl arası idi series s
5 yıllık GTX 1080 halen en yüksek ayarlarda açabiliyor oyunları. Önümüzdeki 6-7 sene daha orta Low ayarlara çekilip o PC götürür. Bu olaya katılmıyorum. Ayrıca Gamepass olmasa konsol aldığında her yeni oyundan en az 700 lira para girecek.
5 yıllık GTX 1080 halen en yüksek ayarlarda açabiliyor oyunları. Önümüzdeki 6-7 sene daha orta Low ayarlara çekilip o PC götürür. Bu olaya katılmıyorum. Ayrıca Gamepass olmasa konsol aldığında her yeni oyundan en az 700 lira para girecek.
Sonuç olarak Gamepass var ve son zamanlarda her ay düzgün oyunlar geliyor. Ve ayrıca 1080 en düşük 5000-6000 bandında var arkadaşın bütçesi zaten 3500. tabii herkesin düşüncesi farklı.