Xbox Series S vs PlayStation 4

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Merhabalar, ben bilgisayarımın yanına arada arkadaşlarım geldiğinde kendim de rahatça oynamak için konsol alacağım seneye inşallah. Ancak bilgisayar varken alınır mı? Emin olamadım. Bir Series S mi PlayStation 4 mü? Xbox One X de var. Ne yapmalıyım? PC varken çok mu gereksiz olur? 8000 bütçem var.

PS4 kullanıcısıyım memnunum ama oyun olarak Plus yanında çok zayıf. Game Pass çok gayet ucuz. Sen Online falan mı gireceksin bir de nasıl oyunlar tercihin.

PS4 kullanıcısıyım memnunum ama oyun olarak Plus yanında çok zayıf. Game Pass çok gayet ucuz. Sen Online falan mı gireceksin bir de nasıl oyunlar tercihin.
Online. Pc yanında çok mu gereksiz olur sizce?

Hangi Online oyunlar mesela.

Dead by Daylight, Forza Horizon, FC24, Minecraft. Eve bir geldiğinde aynı ekrandan oynamak güzel hissettiriyor. Normalde asla almam ama Xbox'lar ucuz geliyor. Şimdi elimde 4 seçenek var: One X One S Series S PS4.

Merhaba, ben bilgisayarımın yanına arada arkadaşlarım geldiğinde kendim de rahatça oynamak için konsol alacağım seneye inşallah. Ancak bilgisayar varken alınır mı? Emin olamadım. Bir Series S mi PlayStation 4 mü? Xbox One X de var. Ne yapmalıyım? PC varken çok mu gereksiz olur? 8000 bütçem var.

Tartışmasız olarak Xbox Series S daha iyi güç olarak hem de yeni nesil, yeni oyunlar da çıkacak PS4'ün avantajı sadece özel oyunlar ama özel oyunları oynamıyorsanız kesinlikle Series S

Tartışmasız PS4 daha iyi gamepadi Xbox'tan daha iyi 2 kişi Mortal Kombat fena sarıyor.

Pro olanı önerirdim ama 8'e bulabilir misin bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı