Xbox Series S vs PS4

Kesinlikle PS4. eğer Game Pass daha iyi diyen olursa ya story mode sevmiyordur ya da 2022VERIsiyle konuşuyordur. Xbox S daha güçlü olabilir ama Windows 10 bilgisayardan pek bir farkı yok cidden sana konsol hissi veremez.

Kesinlikle PS4. eğer Game Pass daha iyi diyen olursa ya story mode sevmiyordur ya da 2022VERIsiyle konuşuyordur. Xbox S daha güçlü olabilir ama Windows 10 bilgisayardan pek bir farkı yok cidden sana konsol hissi veremez.
Özel oyunlar bittikten sonra güncel oyunları oynayamıyorum diye öğrendim diğer yorumlardan. Yani özel oyunlardan sonra ölür gibi.

Mesela GTA6 gibi yeni nesil oyunlar ps4 e gelmiyor mu?

Özel oyunlar bittikten sonra güncel oyunları oynayamıyorum diye öğrendim diğer yorumlardan. Yani özel oyunlardan sonra ölür.
Mesela GTA6 gibi yeni nesil oyunlar PS4'e gelmiyor mu?

Hocam GTA6 gibi yeni nesil oyunlar Series S içinde hayal. Eğer yeni nesil ve çıkan oyunları istiyorsan pamuk eller cebe PS5 alman gerekiyor. Alternatifi, muadili yok.

PS4 alın, özel oyunları oynayın sonra duruma göre Series S'e veya PS5'e geçersiniz.

Hocam GTA6 gibi yeni nesil oyunlar Series S içinde hayal. Eğer yeni nesil ve çıkan oyunları istiyorsan pamuk eller cebe PS5 alman gerekiyor. Alternatifi, muadili yok.
Series s gta 6 alacak,900p 30fps oynatmasi bekleniyor.Zaten ps5 ve Series X de 1080p 30fps oynatacak. Ayrica microsoft bu konsol icin 8 sene AAA oyun garantisi vermisti nasıl yeni nesil oyun hayal olabilir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…