Series S. Aslında Xbox One X donanım olarak çok daha iyi ama tavsiye etmem. Eski nesil cihaz.Bu iki konsolu almayı çok istiyorum ve detaylı bir bilgiye ihtiyacım var.
Hocam çıksa da biz oynayamayız kiSeries S tabii ki. Nedeni GTA 6 çıkacak.
Bu iki konsolu almayı çok istiyorum ve detaylı bir bilgiye ihtiyacım var.
Xbox One X her şeyde 4K veriyor, destekleyen oyunlarda.Series S alınmalı sebepler:
1- Yeni nesil konsol. Haliyle yeni oyunlar One X'e gelmezken buna gelecek. Bu zaten yeterli sebep.
2-Özel SSD ile hız farkı
3-Full geriye uyumluluk sunması eski oyunları 60FPS'e taşıması.
4-Rekabetçi oyunlarda 2K 120FPS oyun deneyimi sunabilmesi.
Ama tabii ki Series S alınır.Series S alınmalı sebepler:
1- Yeni nesil konsol. Haliyle yeni oyunlar One X'e gelmezken buna gelecek. Bu zaten yeterli sebep.
2-Özel SSD ile hız farkı
3-Full geriye uyumluluk sunması eski oyunları 60FPS'e taşıması.
4-Rekabetçi oyunlarda 2K 120FPS oyun deneyimi sunabilmesi.
Saysana Native 4K verdiği büyük oyunları? Bir elin parmağını geçmez. Bugün 4K'yı Series X ve PS5 bile veremiyor. 4K çıkış destekliyor diyorsan okey.Xbox One X herşeyde 4K veriyor destekleyen oyunlarda.
Xbox One X çıktığı zaman dünyanın en güçlü konsolu olarak çıkmış bir cihaz.
Çöp denemez.Saysana Native 4K verdiği büyük oyunları? Bir elin parmağını geçmez. Bugün 4K'yı Series X ve PS5 bile veremiyor. 4K çıkış destekliyor diyorsan okey.
Artık çöp bir cihaz bugüne bakarız biz.
Ama zamanında hiçbir konsol çalıştırmıyordu 4K.
Çöp denemez.
Ben savunmuyorum. Konsol öyle zaten. Ama Serie S sadece güncel.Hocam tamam da kendin sanırım One X kullanıyorsun takım tutar gibi savunmanı anlamıyorum.
Bir konsola oyun gelmiyor destek bittiyse o konsol RTX 4090 gücünde de olsa bir anlamı yoktur maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.