Xbox Series S Wireless Controller pili çok hızlı bitti

Atık pillerle doğanın içine etmeyin lütfen. Duracell'in yüksek mAh değerli şarj edilebilir pilleri ve şarj cihazı var. Xbox'ım yok ama başka cihazlarda kullanıyorum şimdilik memnunum. Saat olarak daha kısa bile gitse (ki gitmiyor olabilir mAh değerine bağlı birçok farklı pil var) sürekli yeni pil almanın hem ekonomisi hem de çevreye zararından daha iyidir.

Çok teşekkürler bende bu modeli düşünüyordum. Son olarak şu an kullandığınız piller ortalama kaç saat dayanıyor?

Hocam çok teşekkürler bu bilgi çok iyi oldu :) hemen yarın alıp deneyeceğim. Yanlış anlamadıysam 2 hafta boyunca her gün 10 saat civarı oyun oynamışsınız ve hala bitmemiş. İlginç.

1 hafta dayanıyor hocam bana.

Atık pillerle doğanın içine etmeyin lütfen. Duracell'in yüksek mAh değerli şarj edilebilir pilleri ve şarj cihazı var. Xbox'ım yok ama başka cihazlarda kullanıyorum şimdilik memnunum. Saat olarak daha kısa bile gitse (ki gitmiyor olabilir mAh değerine bağlı birçok farklı pil var) sürekli yeni pil almanın hem ekonomisi hem de çevreye zararından daha iyidir.
Normal pil ile deneyip duruma göre dediğiniz gibi şarjlı pillere geçmeyi düşünüyorum.
1 hafta dayanıyor hocam bana.
2 pil mi 1 hafta dayanıyor yoksa 4 pil mi? Sizinkiler 2700 mah, duracellinde 2500 lükleri var sanırsam benzer süre dayanıcak. Bilgiler için teşekkürler.

Çok teşekkürler bende bu modeli düşünüyordum. Son olarak şuan kullandığınız piller ortalama kaç saat dayanıyor?

Hocam çok teşekkürler bu bilgi çok iyi oldu :) Hemen yarın alıp deneyeceğim. Yanlış anlamadıysam 2 hafta boyunca hergün 10 saat civarı oyun oynamışsınız ve hala bitmemiş. İlginç.
Hocam doğru anladiniz ama Forza ve Gears 5 toplam 8 saat civarı oynadım günlük değil. ETS 2 de toplam 4-5. Ama FIFA günlük 2 saat belki bazı günler biraz daha çok oynadım.

Hocam doğru anladiniz ama Forza ve gears 5 toplam 8 saat civarı oynadım günlük değil. ETS 2 de toplam 4-5. ama FIFA günlük 2 saat belki bazı günler biraz daha çok oynadım.

Forza'da çok titreşim oluyor, FIFA'da da top direğe çarpınca titreşim oluyor onun dışında gears 5 ve ETS'yi bilmiyorum ama bu titreşim olayı sanırsam pili çok tüketen bir şey.

Forza'da çok titreşim oluyor, FIFA'da da top direğe çarpınca titreşim oluyor onun dışında gears 5 ve ETS'yi bilmiyorum ama bu titreşim olayı sanırsam pili çok tüketen bir şey.
Evet titreşim çok tüketiyor tahminim. Gears 5 de XBOX özel oyunu olduğu için her mermide ve oyunun tamamında titreşim var. FIFA 2021 de oyun kaynaklı hiçbir titreşim yok. ETS 2 de yoldan çıkarken ve çarpışmalarda var, yani ETS 2 için de titreşim yok diyebilirim. En iyisi deneyin. Bu arada 4 pilden 2 tanesi kullanıyorum hâlâ bitmediği için. Son olarak pili taktığım tarih 23 Şubat imiş.

Evet titreşim çok tüketiyor tahminim. Gears 5 de XBOX özel oyunu olduğu için her mermide ve oyunun tamamında titreşim var. FIFA 2021 de oyun kaynaklı hiçbir titreşim yok. ETS 2 de yoldan çıkarken ve çarpışmalarda var, yani ETS 2 için de titreşim yok diyebilirim. En iyisi deneyin. Bu arada 4 pilden 2 tanesi kullanıyorum hâlâ bitmediği için. Son olarak pili taktığım tarih 23 Şubat imiş.
Yarın alıp denemeyeceğim bilgiler için tekrardan teşekkürler.
2 pil mi alıyor oyun kolu? Toplam 4 tane piliniz olur değiştire değiştire sınırsız kullanırsınız. Kısa sürede şarj oluyorlar zaten.
Evet 2 pil alıyor. Aynı şekilde düşünüyorum. Pil bittiği anda dolu pili takıp boşalanı şarja takarak döngü şeklinde kullanmak çok mantıklı. Siz şuan Duracellin CEF14 modelini mi kullanıyorsunuz?

Evet ama sorun yaşamazsınız mutlaka bunu alın diyecek kadar yoğun ve uzun süreli bir kullanımım olmadı. Ben küçük veya büyük pil şarj edebildiği için tercih ettim. Fazla da araştırmamıştım. Memnunum tabii ki henüz bir sorununu görmedim.
İçinden çıkan 4 pili mi kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız 4 saatte şarj edildiğini yazmışlar bu bilgi doğrumudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı