Xbox Series S Wireless Controller pili çok hızlı bitti

Kısa vadede size tek şarjda en uzun pil süresini GP Recyko 2700 verir, Duracell 2500 de fena değildir. Bu pillerin tekrar dolum sayıları 300-400 civarıyken, pil işinin nirvanası olan Eneloop piller 2000 kez tekrar şarj edilebilir fakat 1900 Mah pil ömürleri var. Ben sadece Xbox için kullanacağım, 2-3 yıla pil tutma kapasitesi azalırsa yenilerini alırım diyorsanız yüksek Mah değerine sahip pilleri seçin.

Ben de Series S üzerinde kullanmak üzere Teknosadan Varta Pocket Charger şarj aleti aldım 100 liraya, içinde 4 adet 2100 Mah pil ile geliyor. Duracellin şarj aleti için pilli setini almak mantıksız Vartanın yanında. Bu 2100 Mah pilleri 2. Kontrolcüde kullanmak için aldım, ana kontrolcü içinse 4'lü GP Recyko 2700 Mah aldım. İsterseniz Vartayı alın, 2100 Mah olanlar da işimi görür derseniz 100 liraya çözmüş olursunuz tek kontrolcü için.

İçinden çıkan 4 pili mi kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız 4 saatte şarj edildiğini yazmışlar bu bilgi doğrumudur?
İçinden 2 büyük 2 küçük pil çıkıyor. Duracell’in daha büyük kapasiteli şarj edilebilir pilleri de var maalesef, içinde çıkanların kapasitesi de fena değil ama. Ben o yüzden yüksek kapasiteli pil aldım 4er tane daha, şimdilik onları kullanıyorum. Saat de hiç tutmadım ama az çok doğrudur verdikleri saat.

Kısa vadede size tek şarjda en uzun pil süresini gp recyko 2700 verir, Duracell 2500 de fena değildir. Bu pillerin tekrar dolum sayıları 300-400 civarıyken, pil işinin Nirvana'sı olan eneloop piller 2000 kez tekrar şarj edilebilir fakat 1900 mAh pil ömürleri var. Ben sadece Xbox için kullanacağım, 2-3 yıla pil tutma kapasitesi azalırsa yenilerini alırım diyorsanız yüksek mAh değerine sahip pilleri seçin.

Ben de Series S üzerinde kullanmak üzere Teknosa'dan varta pocket charger şarj aleti aldım 100 liraya, içinde 4 adet 2100 mAh pil ile geliyor. Duracell'in şarj aleti için pilli setini almak mantıksız vartanın yanında. Bu 2100 mAh pilleri 2. kontrolcüde kullanmak için aldım, ana kontrolcü içinse 4'lü gp recyko 2700 mAh aldım. İsterseniz vartayı alın, 2100 mAh olanlar da işimi görür derseniz 100 liraya çözmüş olursunuz tek kontrolcü için.

Varta yı ilk defa sizden duydum şu an araştırmamda hiç denk gelmemişti. Nasıl bir markadır ürünü iyi midir acaba siz kullanıyorsunuz. Aklımda Duracell setini alıp + 2500'lük Duracell şarjlı pilleri almak vardı. Toplamda 2X 1300'lük ve 2X 2500'lük piller ile kullanmayı düşlünüyordum. Şimdi varta setiyle 4X 2100'lük piller ilgimi çekmedi değil. Bir kullanıcı olarak deneyimleriniz nedir varta ile ilgili? Kaç saatte şarj olur? Kaç saat dayanıyor?

İçinden 2 büyük 2 küçük pil çıkıyor. Duracell'in daha büyük kapasiteli şarj edilebilir pilleri de var maalesef, içinde çıkanların kapasitesi de fena değil ama. Ben o yüzden yüksek kapasiteli pil aldım 4'er tane daha, şimdilik onları kullanıyorum. Saat de hiç tutmadım ama az çok doğrudur verdikleri saat.

Gamepad 2A pil ile çalışıyor, içinden çıkan 2x 1300MAH + olarak 2x 2500'lük alıp değiştire değiştire kullanmak çok mantıklı geldi bana.

Varta yı ilk defa sizden duydum şu an araştırmamda hiç denk gelmemişti. Nasıl bir markadır ürünü iyi midir acaba siz kullanıyorsunuz. Aklımda Duracell setini alıp + 2500'lük Duracell şarjlı pilleri almak vardı. Toplamda 2X 1300'lük ve 2X 2500'lük piller ile kullanmayı düşlünüyordum. Şimdi varta setiyle 4X 2100'lük piller ilgimi çekmedi değil. Bir kullanıcı olarak deneyimleriniz nedir varta ile ilgili? Kaç saatte şarj olur? Kaç saat dayanıyor?

Hocam ben de Varta içinden gelen pilleri kaç saatte şarj olur ve dayanır yorumu yapabilecek kadar kullanmadım, ikinci kontrolcünün kutudan gelen Duracell pilleri yeni bitti. Fakat 2x AA 1300 + 2x AAA pillerle birlikte Duracell almak yerine aynı fiyata 4x 2100 almak kesinlikle daha mantıklı, tek kontrolcü kullanacaksanız belki ek pile bile ihtiyaç duymazsınız. Siz de anladığım kadarıyla şarj aleti için alıyorsunuz, onun markası çok fark etmiyor zaten. 2100 Mah Varta pilleri kullananlar memnundu bu arada, 1300 Mah 2x Duracellden daha mantıklı zaten dediğim gibi.

Eneloop piller A+ klasmanındaysa, Varta-GP-Duracell de A klasmanında denilebilir.

Hocam ben de Varta içinden gelen pilleri kaç saatte şarj olur ve dayanır yorumu yapabilecek kadar kullanmadım, ikinci kontrolcünün kutudan gelen Duracell pilleri yeni bitti. Fakat 2x AA 1300 + 2x AAA pillerle birlikte Duracell almak yerine aynı fiyata 4x 2100 almak kesinlikle daha mantıklı, tek kontrolcü kullanacaksanız belki ek pile bile ihtiyaç duymazsınız. Siz de anladığım kadarıyla şarj aleti için alıyorsunuz, onun markası çok fark etmiyor zaten. 2100 Mah Varta pilleri kullananlar memnundu bu arada, 1300 Mah 2x Duracellden daha mantıklı zaten dediğim gibi.

Eneloop piller A+ klasmanındaysa, Varta-GP-Duracell de A klasmanında denilebilir.
Tamamdır, bilgiler için teşekkürler bir karar verip, biraz daha araştırıp bir karar vereceğim. Elimde birkaç seçenek olması benim için daha iyi oldu.

Kısa vadede size tek şarjda en uzun pil süresini GP Recyko 2700 verir, Duracell 2500 de fena değildir. Bu pillerin tekrar dolum sayıları 300-400 civarıyken, pil işinin nirvanası olan Eneloop piller 2000 kez tekrar şarj edilebilir fakat 1900 Mah pil ömürleri var. Ben sadece Xbox için kullanacağım, 2-3 yıla pil tutma kapasitesi azalırsa yenilerini alırım diyorsanız yüksek Mah değerine sahip pilleri seçin.

Ben de Series S üzerinde kullanmak üzere Teknosadan Varta Pocket Charger şarj aleti aldım 100 liraya, içinde 4 adet 2100 Mah pil ile geliyor. Duracellin şarj aleti için pilli setini almak mantıksız Vartanın yanında. Bu 2100 Mah pilleri 2. Kontrolcüde kullanmak için aldım, ana kontrolcü içinse 4'lü GP Recyko 2700 Mah aldım. İsterseniz Vartayı alın, 2100 Mah olanlar da işimi görür derseniz 100 liraya çözmüş olursunuz tek kontrolcü için.
Hocam gp 2700 mah pil almayı düşünüyorum ben de. Bu piller ne kadar sürede tam şarj oluyor ve tam şarj ile ne kadar süre gidiyor acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı