Skyback31 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar kardeşimle birlikte It Takes Two oynamayı dusunuyoruz ama ıkı tane kolum yok. Mouse ve klavyeyı monitore takıp oynanabılır mı acaba?
Arkadaşlar kardeşimle birlikte It Takes Two oynamayı dusunuyoruz ama ıkı tane kolum yok. Mouse ve klavyeyı monitore takıp oynanabılır mı acaba?
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 15 Kasım 2023 #2 Oynanilabilir diye hatırlıyorum iki dakika bekleyin listeyi atacağım. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Bu listeden bakabilirsiniz sanırım oynanilmiyor veya ben göremedim. Artı 0 Eksi
Oynanilabilir diye hatırlıyorum iki dakika bekleyin listeyi atacağım. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Bu listeden bakabilirsiniz sanırım oynanilmiyor veya ben göremedim.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 15 Kasım 2023 #3 Skyback31 dedi: Arkadaşlar kardeşimle birlikte It Takes Two oynamayı dusunuyoruz ama ıkı tane kolum yok. Mouse ve klavyeyı monitore takıp oynanabılır mı acaba? Genişletmek için tıkla... @tumu hocam zaten sorunuzu cevaplamış ayriyeten klavye mouse monitöre bağlandığı takdirde Xbox'da kullanılamaz. Artı 0 Eksi
Skyback31 dedi: Arkadaşlar kardeşimle birlikte It Takes Two oynamayı dusunuyoruz ama ıkı tane kolum yok. Mouse ve klavyeyı monitore takıp oynanabılır mı acaba? Genişletmek için tıkla... @tumu hocam zaten sorunuzu cevaplamış ayriyeten klavye mouse monitöre bağlandığı takdirde Xbox'da kullanılamaz.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 591529 dedi: @tumu hocam zaten sorunuzu cevaplamış ayrıyeten klavye mouse monitöre bağlandığı takdirde Xbox'da kullanılamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam direk Xbox'a bağlasak klavye fareyi? Bende yakında konsol alacağımda tek kolu olacak. Xbox'a klavye fareyi bağlasak birimiz klavye Mouse'dan birimiz Xbox kolundan olmaz mı öyle? Artı 0 Eksi
591529 dedi: @tumu hocam zaten sorunuzu cevaplamış ayrıyeten klavye mouse monitöre bağlandığı takdirde Xbox'da kullanılamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam direk Xbox'a bağlasak klavye fareyi? Bende yakında konsol alacağımda tek kolu olacak. Xbox'a klavye fareyi bağlasak birimiz klavye Mouse'dan birimiz Xbox kolundan olmaz mı öyle?