Xbox Series X açılmıyor

wow0582

Centipat
Daha fazla  
Dün gece Xbox Series X konsolumda oynarken plastik yanığı kokusu gibi bir şey geldiğini fark ettim, o yüzden kablolarını falan çıkardım bıraktım tüm gece. Sabah geri taktığımda konsoldaki düğmeye bastığımda açılmıyordu. Kısa devre yaptığını düşünüyorum, güç kablosu alacağım yeni, sizce ne yapmalıyım? Alalı 1.5 yıl falan oldu ve yurt dışından geldi.

Kabloların ucuna bakar mısınız erime vs var mı?

Elektrik kablosunda sorun yoksa hiç kurcalama. Microsoft cihazlardan garantisine bak, garanti varsa hemen kayıt oluştur.

Şehir şebekesinden yüksek voltaj gelmiş olabilir. cihazınızın güç kaynağı zarar görmüştür.

Hayır yok.

Ne yapmam gerekiyor?
Yurt dışı cihazın garantisi türkiye'de geçmez. Konsol onarımı yapan bir yere cihazı bırakmalısınız.

Umarım anakart problemi değildir. Böyle bir durumda teknik servis de çare olamıyor.

Bakırköy'de bir tane Xbox tamir eden dükkan ile telefondan konuştum yazdığım şeyleri anlattım ve güç kaynağı zarar görmüş olabilir dedi yapmak için 10.000 istiyor. Microsoft servisi ise 7.000 karşılığında (sanırım)bu konsolu alıp başka birisinin tamir edilmiş konsolunu verebiliriz dedi. Hangisini yapmalıyım sizce?

microsoft servisinden şaşmayın

Takacagi PSU'yu 1000 tl ye bile mal etmiyor. Yolacak kaz lazim sanirim tamirciye. Microsoft servisi daha makul tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…