Xbox Series X Controller vs Xbox One Controller

Aşırı dandik olmayan herhangi bir Tip C ile kullanırsınız ya. Çok kafaya takmaya gerek yok bence.

Kesinlikle herhangi bir Type-C kablosu yeterli. Ben Baseus ile kullanıyorum.

O satıcının tutumu bana hiç güven vermedi. Güvenilir biri olduğundan emin misiniz? Sizi sürekli yanlış yönlendiriyor.

Güvenilir biri olduğundan emin misiniz?
Pek değilim hocam, kendisinin de hakim olduğunu sanmıyorum. Al-sat yapıyorlar muhtemelen. Bozuk ürünleri tamir edip satıyor da olabilirler ancak konumuma çok yakın. Test edip almayı planlıyorum. İkinci el alırken kimseye güven olmuyor maalesef.

Bu kolun yanında 2 adet AA şarjlı pilde almanız lazım. Batarya alırsanız o pahalı. Yan sanayi bataryalarda var ama onları da iyi seçmek lazım. En iyisi AA şarjlı pil. 4 tane olacak. 2'si bitince öteki ikisini takacaksınız.
Hocam kol geldi bir süredir kullanıyorum, destekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Yanına şarjlı piller de aldım. Bu pilleri şarj etmek için hangi aparatı kullanıyorsunuz acaba? Öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Merhaba,

İkinci el olarak Xbox Series X gamepad ya da Xbox One gamepad alacağım. Satıcı Xbox Series X kolunun PC için uyumlu olmadığını Xbox One kolunun PC'ye uyumlu olduğunu söylüyor.

Verdiği bilgi doğru mudur?

Xbox One kolunun bağlantısı Xbox Series X kolundan daha zayıf mıdır?

Xbox One kolunun tercih edersem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Başkaca öneride bulunmak isterseniz memnun olurum ancak Wireless ve Wireless bağlantısı ötürü problem yaratmıyor olması tercihim.

Şimdiden verilen bilgiler için çok teşekkür ederim.

Hocam ben One kolunu kullanıyorum gayet iyi çalışıyor ve şu ana kadar hiçbir Wireless bağlantı sorunu yaratmadı çok uzak mesafelerde kullanmiyacaksaniz hiç sıkıntı çekmezsiniz One kolu ile X kolu arası çok fark yok bence.

Koldan memnun musunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Koldan performans olarak epey memnunum ancak kablosuz kullanımı doğru düzgün daha ancak bugün deneyebileceğim. Önerinize uyup daha güvenilir bir satıcıdan alım yaptım, maalesef fatura almak mümkün olmadı ama 2 yıllık garantisi vardı. Problem olursa Microsoft fatura olmaksızın garanti süresinde destek veriyormuş. Anakartımda bluetooth olmadığı için wireless adaptörünü satın aldım, adaptörde bir sorun yoksa muhtemelen onda da iyi performans verecektir. Pil şarjını da siz yazmadan önce sizdeki markanın 2'li modelinden sipariş ettim. Tek negatif yönü kolu almakla işler bitmiyor, epey ek masraf gerekiyor.

Özetle PC performansı açısından kesinlikle mükemmel ürün, konuyu okuyan arkadaşlara 9. nesil kolu tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı