Sorum başlıktaki gibi. Yaza doğru yurt dışından Xbox Series X almayı planlıyorum. Şimdiden monitör falan her şeyi ayarlayarak hazır hale getireceğim. Bir kenara yazarım. İstediğim özellikler 144 Hz olması. Çok küçük olmasın ve lütfen bilinmedik markalar önermeyin. 1500-2000 TL arası olursa iyi olur. Aklımda bir kaç öneri var. Önce siz önerin ben ona göre söylerim.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ViewSonic XG2705 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ViewSonic XG2705 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam zaten ailem salon için de bir 4K TV almayı planlıyor. Ben ara sıra salonda ara sıra odamda oynamayı düşünüyorum. Zaten konsolu yasın alacağım. Ayrıca eve yeni salon, mutfak, yatak odası takımı, perde falan aldık ondan dolayı ailemi çok zor duruma sokmak istemiyorum ondan gerek yok.
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da