Merhaba arkadaşlar ben Xbox Series X almayı düşünüyorum bizim 2 tane televizyonumuz var eğer Xbox alırsam 1 tanesini ben kullanacağım sizce televizyondan mı oynayayım yoksa 4K monitör mü alayım? Eğer televizyondan oynarsam direksiyon seti alacağım.
Merhaba arkadaşlar ben Xbox Series X almayı düşünüyorum bizim 2 tane televizyonumuz var eğer Xbox alırsam 1 tanesini ben kullanacağım sizce televizyondan mı oynayayım yoksa 4K monitör mü alayım? Eğer televizyondan oynarsam direksiyon seti alacağım.
Asus XG438Q 43" 4ms 4K FreeSync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Online fps oynamak isterseniz Tvde bir tık gecikme olabilir.Onun dışında size kalmış.Koltukta yatarak oynamak istiyorsanız kesinlikle tv bence.Hem multi hem hikayeli diyorsanız bence monitör kullanın,üzmesin.
LG NanoCell 55NANO816NA 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.