Xbox Series X ikinci el alınır mı?

Xbox Series X alacağım ikinci el, alırken nelere dikkat etmeliyim? Xbox live ban var mı ona bir de kontrolcüde drift problemi var mı ona bakacağım. Başka bakmam gereken bir yeri var mıdır?
Başlığada yazdığım gibi, Series X ikinci el garantisi bitmiş alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Series X alacağım ikinci el, alırken nelere dikkat etmeliyim? Xbox live ban var mı ona bir de kontrolcüde drift problemi var mı ona bakacağım. Başka bakmam gereken bir yeri var mıdır?
Başlığada yazdığım gibi, Series X ikinci el garantisi bitmiş alınır mı?
Nasıl kullanıldığını ne kadar oyun oynandığını bilmiyoruz, genelde bu konsollar kolay kolay arıza vermiyor alınabilir. Bakımlarıda yapar veya yaptırırsanız sizde uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız bence.

Aramızda kalsın hocam 🤫 Eğer benim dediğim ilansa onu 1-2 haftadır takip ediyorum laptopumu elden çıkarınca bende 2. el Series X alacağım.
Neyse garantisiz bir sürü ilan vardır, umarım aynı ilan bakmıyoruzdur hocam 🧐
Burada havalar biraz soğuk sizin orada nasıl hocam?

Bu arada xbox servarlarından (xbox live) banlı olduğunu nereye bakarak anlarız? Direk gittiğim gibi hiç kuracalamadan banlı mı değil mi bakacam.

Neyse garantisiz bir sürü ilan vardır, umarım aynı ilan bakmıyoruzdur hocam 🧐
Burada havalar biraz soğuk sizin orada nasıl hocam?

Bu arada xbox servarlarından (xbox live) banlı olduğunu nereye bakarak anlarız? Direk gittiğim gibi hiç kuracalamadan banlı mı değil mi bakacam.
Büyük ihtimalle aynı ilandır hocam aşırı avantajlı çünkü 🥶 Burda da havalar buz gibi hele benim odam sanarsınız buzhane 🤕

Yani hocam banlı konsollar hakkında çok bilgim yok belki onu @Famronty hocam bilir.
Hocam sizin baktığınız ilanda yanında kutulu oyun veriliyor muydu?

Büyük ihtimalle aynı ilandır hocam aşırı avantajlı çünkü 🥶 Burda da havalar buz gibi hele benim odam sanarsınız buzhane 🤕

Yani hocam banlı konsollar hakkında çok bilgim yok belki onu @Famronty hocam bilir.
Hocam sizin baktığınız ilanda yanında kutulu oyun veriliyor muydu?
Ben de bilmiyorum hocam. 😀

Konsolun banlanması çok yaygın bir durum değil. Test etmek amacıyla ücretsiz online oyunlarına test amacıyla girmesini söyleyebilirsiniz. Fortnite, War Thunder falan olabilir mesela.

Ben de bilmiyorum hocam. 😀

Konsolun banlanması çok yaygın bir durum değil. Test etmek amacıyla ücretsiz online oyunlarına test amacıyla girmesini söyleyebilirsiniz. Fortnite, War Thunder falan olabilir mesela.
Mantıklı, fortnite indirteyim hemen.

Burda da havalar buz gibi hele benim odam sanarsınız buzhane 🤕
Aaa orası nereymiş hocam? Nerede oturuyorsunuz 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı