Xbox Series X kolu PC'de çalışır mı?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Xbox 9.nesil kol alacağım PC'ye direkt uyumlu olanı bulamadım Xbox Series X kolu PC'de kablosuz bir şekilde çalışır mı ayrıyeten Bluetooth USB'm de var eğer ki gerekiyorsa, ürün bu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu al onun yerine.

GameSir isim olarak 2013'te kurulmuş ama kontrolcü üretimi bildiğim kadarıyla 2005 yılına kadar dayanan bir firma. Xbox+ Marvel lisanslı kolları var. O attığımız model hall effeck analog 2 adet arka programlanabilir buton, 2.4G alıcı, tetik titreşim motoru ve artı olarak mekanik facebutton ile geliyor ? Bluetooth serisi ise 5.3 ve mobile telefonlarda da kullanılabiliyor.

Hocam bu bahsettiğiniz GameSir ürünlerini başka satan bir yer var mı? Amazon gib
Şuan distribütör olarak satan tek firma Connect Game. Oradan daha önce birkaç ürün aldım satıcı güvenilir.
Ayrıca daha iyi bir ürün varken 9. nesile 3000TL vermeyi gereksiz bulup daha iyisi önerilebilir normaldir.

Değişik değişik markalar almaktansa sırf adı var diye Xbox kolunu tercih ederim. Uzun zamandır kullanıyorum iyi ki almışım. Aradaki fiyat farkı uçurum kadar olsa anlayacağım, 800 TL fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı