Ne güzel umarım Demon's Souls, TLOU, Ghost of Tsushima, God of War, Uncharted, Infamous, Gravity Rush, Spider-Man, Spider-Man Miles Morales, Until Dawn, Horizon Zero Dawn gibi oyunlar da en kısa sürede eklenir Game Pass'e.
Exclusive istiyorsan ps5 almalısın. Onun harici series X kullanıcısı olarak evet tarayıcıdan film dizi izleyebilirsin. Bir çok film uygulamasıda zaten mevcut (netflix v.s) ip tv uygulamasıda mevcut. Oyunlar daha uyguna geliyor bende genelde indirimdeki oyunları kollayıp oyun alıyorum. Gamepad için kesinlikle şarj edilebilir pil almalısın. Pil bitiğinde yedek şarj edilmiş pilleri takıp oyununa devam edebiliyorsun.
Exclusive istiyorsan ps5 almalısın. Onun harici series X kullanıcısı olarak evet tarayıcıdan film dizi izleyebilirsin. Bir çok film uygulamasıda zaten mevcut (netflix v.s) ip tv uygulamasıda mevcut. Oyunlar daha uyguna geliyor bende genelde indirimdeki oyunları kollayıp oyun alıyorum. Gamepad için kesinlikle şarj edilebilir pil almalısın. Pil bitiğinde yedek şarj edilmiş pilleri takıp oyununa devam edebiliyorsun.
Xbox Series S kullanırken duracell sarj edilebilir pil almıştım sıkıntı olmamıştı fakat 4k tv de 1080p oyun oynamak biraz rahatsız ediyordu. Gerci xbox koluna tam alışamamıştım (ilk konsol deneyimim idi) ve FPS oyunlarında LEŞ gibi oynuyordum sinirlendirdi beni.
Xbox Series S kullanırken duracell sarj edilebilir pil almıştım sıkıntı olmamıştı fakat 4k tv de 1080p oyun oynamak biraz rahatsız ediyordu. Gerci xbox koluna tam alışamamıştım (ilk konsol deneyimim idi) ve FPS oyunlarında LEŞ gibi oynuyordum sinirtlendirdi beni.
O paraya konsol alabilecek kadar ekonomisi varsa oyunlara da verecek para vardır o yüzden PS 5 daha mantıklı bence. Ki PlayStation 5'inde Game Pass kadar iyi olmasa da bir Pass sistemi var.