Ne güzel umarım Demon's Souls, TLOU, Ghost of Tsushima, God of War, Uncharted, Infamous, Gravity Rush, Spider-Man, Spider-Man Miles Morales, Until Dawn, Horizon Zero Dawn gibi oyunlar da en kısa sürede eklenir Game Pass'e.
Umarım eklenir
Ne güzel umarım Demon's Souls, TLOU, Ghost of Tsushima, God of War, Uncharted, Infamous, Gravity Rush, Spider-Man, Spider-Man Miles Morales, Until Dawn, Horizon Zero Dawn gibi oyunlar da en kısa sürede eklenir Game Pass'e.
Xbox Series S kullanırken duracell sarj edilebilir pil almıştım sıkıntı olmamıştı fakat 4k tv de 1080p oyun oynamak biraz rahatsız ediyordu. Gerci xbox koluna tam alışamamıştım (ilk konsol deneyimim idi) ve FPS oyunlarında LEŞ gibi oynuyordum sinirlendirdi beni.Exclusive istiyorsan ps5 almalısın. Onun harici series X kullanıcısı olarak evet tarayıcıdan film dizi izleyebilirsin. Bir çok film uygulamasıda zaten mevcut (netflix v.s) ip tv uygulamasıda mevcut. Oyunlar daha uyguna geliyor bende genelde indirimdeki oyunları kollayıp oyun alıyorum. Gamepad için kesinlikle şarj edilebilir pil almalısın. Pil bitiğinde yedek şarj edilmiş pilleri takıp oyununa devam edebiliyorsun.
Normalde fiyatlar eşitti. PS 5 sonradan zam yaptı, xbox zam yapmayacağını duyurdu.PS 5 fiyatı neden bu kadar pahalı. Kara borsa da döndüğü için mi. Resmi satışı yok mu?
FPS oyunları için kontrolcüye biraz alışmak gerekiyor. Bende 4K TV ve zaman zaman 2K 27" 144hz monitörde oyun oynuyorum. İki türlüde keyif alıyorum.Xbox Series S kullanırken duracell sarj edilebilir pil almıştım sıkıntı olmamıştı fakat 4k tv de 1080p oyun oynamak biraz rahatsız ediyordu. Gerci xbox koluna tam alışamamıştım (ilk konsol deneyimim idi) ve FPS oyunlarında LEŞ gibi oynuyordum sinirtlendirdi beni.
4K da 30 FPS oynarsın. 1080p'de ise 35-45 arası bir şey. (eğer performans modu varsa yoksa yine 30 FPS)PS4 Pro 1 TB God of War Editions 7200tl ye satıyor adam temiz diyor toptancı.
Mesela bunu alıp 4k tv de 60 fps oynuyabilir miyim? Exc oyunlarını bitirip rahat satabilir miyim (500-1000tl zarar etsem önemli olmaz satarken )
60 fps yok mu ps4 pro da4K da 30 FPS oynarsın. 1080p'de ise 35-45 arası bir şey. (eğer performans modu varsa yoksa yine 30 FPS)
İstediği kadar parası olsun, bence bir oyunu 1k para vermek her türlü mantıksız. O yüzden böyle söyledim.O paraya konsol alabilecek kadar ekonomisi varsa oyunlara da verecek para vardır o yüzden PS 5 daha mantıklı bence. Ki PlayStation 5'inde Game Pass kadar iyi olmasa da bir Pass sistemi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.