Xbox Series X nereden alınmalı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Series X almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim.

1: Nereden alınmalı?

Arkadaşlar internetten bakınca vatan ve MediaMarkt'ta 30k civarıyla internette veya Kadıköy'de sıfırları 20k civarında aralarında bir fark var mı?

2: FPS.

Ben oyunları PC'de 240Hz olarak oynadığım için bana 30 FPS çok kasıyormuş gibi geliyor. Acaba bu konsolda RDR2 gibi hikayeli oyunlarıkaç FPS oynuyoruz.

3: Rainbow Six: Siege.

Ben PC'de de Steam'den aldığım Rainbow Six: Siege'ı oynuyordum. Acaba hesabımı Xbox'ta da kullanmam mümkün mü?

1- İncehesap bazen 25k ya satıyor series x'i onu takip edersen iyi olur.
2- Series x ile 4k 60 fps rahatça oynarsın. Reklam manasıyla söyledikleri 120 hz desteği mevcut ama hafif ve orta oyunlarda 120 fps'ye ulaşırsın. Hellblade 2 gibi ağır oyunları 60 fps ancak açıyor. Series x'in verdiği 60 fps ile pc'nin verdiği 120 fps bile bir olamaz. Series X native yani gerçek 60 fps deneyimi yaşatır. Pc'deki 240 fps ile xbox series x deki 60 hz arasında fark yok denecek kadar az. Hikayeli oyunlara 60 fps yeterde artar.
3- Yalnızca Xbox mağazından alınan oyunları oynayabilirsin.

Arkadaşlar Series X almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim.

1: Nereden alınmalı?

Arkadaşlar internetten bakınca vatan ve MediaMarkt'ta 30k civarıyla internette veya Kadıköy'de sıfırları 20k civarında aralarında bir fark var mı?

2: FPS.

Ben oyunları PC'de 240Hz olarak oynadığım için bana 30 FPS çok kasıyormuş gibi geliyor. Acaba bu konsolda RDR2 gibi hikayeli oyunlarıkaç FPS oynuyoruz.

3: Rainbow Six: Siege.

Ben PC'de de Steam'den aldığım Rainbow Six: Siege'ı oynuyordum. Acaba hesabımı Xbox'ta da kullanmam mümkün mü?

1. Si ben Series S'i Amazon'dan aldım 2 sene önce, miktar çok gibi geliyor ama asgari ücret düşünüldüğünde çok fazla bir şey fark etmiyor. 20k olanlar garantisi olmayan ya da satıcı garantili ürünlerdir. Tavsiyem yine Amazon bir sorun olursa da iadesi var.
2. 240 Hz oynamadım ama 165 Hz monitörüm var Series S'te sorun yaşamadım ama ben FPS'i sorun etmiyorum, takılma donma vs olmuyor. :d konsol da FPS daha akıcı oluyor bir de. RDR2 30 FPS ama Series X'te grafikleri de iyi.
3. Steam'den aldığın için sorun olabilir. Bir de Game Pass'te yoksa tekrar satın alman gerekiyor.

Vatan ve Media markette satılanlar garantili ürünler. Bahsettiğin yerlerde satılanlar yurt dışından gelen ürünler ve garantileri ithalatçı firmadır, yani resmi garanti sunulmaz. Fakat ben aldığım tüm konsolları ithalatçı garantili aldım açıkçası.

Hocam resmi garanti ile ne farkı var ithalatçı garantisinin?

1. si ben Series S'i Amazon'dan aldım 2 sene önce, miktar çok gibi geliyor ama asgari ücret düşünüldüğünde çok fazla bir şey fark etmiyor. 20k olanlar garantisi olmayan ya da satıcı garantili ürünlerdir. Tavsiyem yine Amazon bir sorun olursa da iadesi var.
2. 240 Hz oynamadım ama 165 Hz monitörüm var Series S'te sorun yaşamadım ama ben FPS'i sorun etmiyorum, takılma donma vs olmuyor. :d konsol da FPS daha akıcı oluyor bir de. RDR2 30 FPS ama Series X'te grafikleri de iyi.
3. Steam'den aldığın için sorun olabilir. Bir de Game Pass'te yoksa tekrar satın alman gerekiyor.

Hocam aslında oyuna giriş yaparken Ubisoft hesabı da istiyor. Acaba Xbox'taki oyunada aynı Ubisoft ID ile girsem olur mu?

1- İncehesap bazen 25k ya satıyor Series X'i onu takip edersen iyi olur.
2- Series X ile 4K 60 FPS rahatça oynarsın. Reklam manasıyla söyledikleri 120 Hz desteği mevcut ama hafif ve orta oyunlarda 120 FPS'ye ulaşırsın. Hellblade 2 gibi ağır oyunları 60 FPS ancak açıyor. Series X'in verdiği 60 FPS ile PC'nin verdiği 120 FPS bile bir olamaz. Series X native yani gerçek 60 FPS deneyimi yaşatır. PC'deki 240 FPS ile Xbox Series X'deki 60 Hz arasında fark yok denecek kadar az. Hikayeli oyunlara 60 FPS yeterde artar.
3- yalnızca Xbox mağazından alınan oyunları oynayabilirsin.

Hocam oyun Xbox mağazasındada var ama alırsam en baştan başlıyor sanırım. Ben PC hesabımı aktarmak istiyorum.

Hocam resmi garanti ile ne farkı var ithalatçı garantisinin?

Hocam aslında oyuna giriş yaparken Ubisoft hesabı da istiyor. Acaba Xbox'taki oyunada aynı Ubisoft ID ile girsem olur mu?

Hocam oyun Xbox mağazasındada var ama alırsam en baştan başlıyor sanırım. Ben PC hesabımı aktarmak istiyorum.
Resmi garanti üründe kullanıcı hatası dışında herhangi bir sorun olursa direk değişim veya tamir yaparlar garanti süresi içinde ücretsiz olarak. İtlahatçıda garantiyi veren ürünü satın aldığınız mağazadır, gamepad veya konsolda bir sorun çıkarsa onların insiyatifine kalmış ücretsiz tamirde yapabilirler ücretli tamirde.

Resmi garanti üründe kullanıcı hatası dışında herhangi bir sorun olursa direk değişim veya tamir yaparlar garanti süresi içinde ücretsiz olarak. İtlahatçıda garantiyi veren ürünü satın aldığınız mağazadır, gamepad veya konsolda bir sorun çıkarsa onların insiyatifine kalmış ücretsiz tamirde yapabilirler ücretli tamirde.

Anladım hocam peki Amazon'dan alınca resmi garantili mi oluyor?

Hocam bilgisayarın yoksa 4070'li sitem alırsan 35k ya. Daha mantıklı hareket olur.

Hocam 3060'lı kasam var ama artık oyunları eskisi kadar iyi oynayamıyorum ve oyuna zamanda ayıramıyorum. 1 tane Huawei laptopum var mühendislik programlarını ve yazılımı ondan yapıyorum. Kasamı satıp onun yerine konsol alırsam hem hardcore oyunculuğu bırakırım hem de daha da az zaman harcarım diye düşünüyorum.

Allah size 3060 vermiş hocam satın sistemi ya da güncelleyin falan. Oyun kolu alın geçin Xbox'tan kat kat daha mantıklı. Hiç girme o işlere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı