Xbox Series X nereden alınmalı?

Hocam aslında oyuna giriş yaparken Ubisoft hesabı da istiyor. Acaba Xbox'taki oyunada aynı Ubisoft ID ile girsem olur mu?
Online oyun oynamadığım için maalesef bilmiyorum nedir.

Hocam 3060'lı kasam var ama artık oyunları eskisi kadar iyi oynayamıyorum ve oyuna zamanda ayıramıyorum. 1 tane Huawei laptopum var mühendislik programlarını ve yazılımı ondan yapıyorum. Kasamı satıp onun yerine konsol alırsam hem hardcore oyunculuğu bırakırım hem de daha da az zaman harcarım diye düşünüyorum.

Series S alınır ama X pahalıya kaçıyor. Xbox tarafında oyunlar hâlâ uyguna satılıyor konsol düşünüyorsan Series S o yönden de iyi.

Hocam Series S'te hikayeli oyunları CoD'ları 60 FPS oynayamıyoruz. Ben en kötü 60 FPS oynamak istiyorum. Kasarak oyun oynamak istemiyorum.

Allah size 3060 vermiş hocam satın sistemi ya da güncelleyin falan. Oyun kolu alın geçin Xbox'tan kat kat daha mantıklı. Hiç girme o işlere.

Hocam PC'de oyunlar çok pahalı Xbox'ta çok ucuz.

Arkadaşlar acaba Amazon'dan alınca resmi garantili mi oluyor? Yoksa ithalatçı garantili mi?

Son düzenleme:
Hocam Series S'te hikayeli oyunları CoD'ları 60 FPS oynayamıyoruz. Ben en kötü 60 FPS oynamak istiyorum. Kasarak oyun oynamak istemiyorum.

Hocam PC'de oyunlar çok pahalı Xbox'ta çok ucuz.

Arkadaşlar acaba Amazon'dan alınca resmi garantili mi oluyor? Yoksa ithalatçı garantili mi?

1080p monitör de oynarsan sorun yaşamazsın. 2 ya da 4 k sorun Series S için.
2-3 gün içinde konsol a indirir denerim 3Ü :d denemek yeni aklıma geldi.
Şu an Amazon'daki hakkında bir bilgim yok ama ben alırken hem Xbox hem ithalatçı garantili olan vardı yorumlara bakarak almıştım ben. X e baktım şimdi yurt dışından geliyor Xbox garantili olması lazım. 30 bin verme imkanın varsa Series X daha iyi elbette ama Series S de fiyat performans olarak tatmin ediyor.

1080p monitör de oynarsan sorun yaşamazsın. 2 ya da 4 k sorun Series S için.
2-3 gün içinde konsol a indirir denerim 3Ü :d denemek yeni aklıma geldi.
Şu an Amazon'daki hakkında bir bilgim yok ama ben alırken hem Xbox hem ithalatçı garantili olan vardı yorumlara bakarak almıştım ben. X e baktım şimdi yurt dışından geliyor Xbox garantili olması lazım. 30 bin verme imkanın varsa Series X daha iyi elbette ama Series S de fiyat performans olarak tatmin ediyor.

Hocam 1080p de Series S'le her oyunu 60 FPS oynayabiliyor muyuz?

Hocam 1080p de Series S'le her oyunu 60 FPS oynayabiliyor muyuz?

RDR 2, Alan Wake 2 Hellblade 2 gibi bazı oyunlar hariç evet. 1080p de karsilastirdiginda çok fark yok X aldığına pişman olabilirsin o yönden. Konsol da FPS daha farklı sabit FPS oluyor kasma hissi olmuyor. Bazı oyunlarda FPS kilidi var ama çoğu oyun Series S için de optimize ediliyor first person oyunlarında FPS Boost var.
Açıkçası Series X'e 30 bin vermek yerine PC almak ya da monitor+Series S almak daha mantıklı. Monitör varsa da parayı oyunlara harcarsın. En azından konsol düşünüyorsan PS5'e de bak bence, SX için 30 bin vermek için özel oyun yok sadece 4K özelliği var FPS için 30 bin verilir mi bilemiyorum. Ya da ithalatçı garantili olanlar değerlendirilebilir ama ben kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

Arkadaşlar Series X almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim.

1: Nereden alınmalı?

Arkadaşlar internetten bakınca vatan ve MediaMarkt'ta 30k civarıyla internette veya Kadıköy'de sıfırları 20k civarında aralarında bir fark var mı?

2: FPS.

Ben oyunları PC'de 240Hz olarak oynadığım için bana 30 FPS çok kasıyormuş gibi geliyor. Acaba bu konsolda RDR2 gibi hikayeli oyunlarıkaç FPS oynuyoruz.

3: Rainbow Six: Siege.

Ben PC'de de Steam'den aldığım Rainbow Six: Siege'ı oynuyordum. Acaba hesabımı Xbox'ta da kullanmam mümkün mü?

Series S ile RDR 2 oynamıştım oyunun hantallığı+30 FPS zevk vermiyor bitirdiğim gibi silmiştim Series X One X portunda çalışıyor 4K 30 FPS oyun oynarsınız tabii bu RDR 2 ve RDR 1 için geçerli diğer oyunlar genelde 60 FPS olur Steam veya Epic'den aldığınız oyunları Xbox'dan oynamayamazsınız ama bence biraz bekle Series X disksiz sürümü geliyor beyaz renk onun fiyatı bence daha uygun olur.

Series S ile RDR 2 oynamıştım oyunun hantallığı+30 FPS zevk vermiyor bitirdiğim gibi silmiştim Series X One X portunda çalışıyor 4K 30 FPS oyun oynarsınız tabii bu RDR 2 ve RDR 1 için geçerli diğer oyunlar genelde 60 FPS olur Steam veya Epic'den aldığınız oyunları Xbox'dan oynamayamazsınız ama bence biraz bekle Series X disksiz sürümü geliyor beyaz renk onun fiyatı bence daha uygun olur.

Hocam o zaman bekleyeyim ya ben aslında PS5 de alırım ama orada Game Pass olayı yok ve oyunlar çok pahalı. Hocam Steam'den aldığım oyunu oynamak istemiyorumda şimdi mesela R6 ya Ubisoft hesabıyla giriyoruzya acaba xboxada aynı Ubisoft hesabını girsem R6 hesabım gelir mi onu merak ediyorum mail atacağım.

Hocam o zaman bekleyeyim ya ben aslında PS5 de alırım ama orada Game Pass olayı yok ve oyunlar çok pahalı. Hocam Steam'den aldığım oyunu oynamak istemiyorumda şimdi mesela R6 ya Ubisoft hesabıyla giriyoruzya acaba xboxada aynı Ubisoft hesabını girsem R6 hesabım gelir mi onu merak ediyorum mail atacağım.

R6 dediğiniz nedir acaba anlamadım.

Hayır. Xbox R6, PC R6 ile farklı oyunlar. Cross play de yok.

Oyunu sıfırdan Xbox üzerinden satın almanız gerekiyor. Ayrıca klavye-fare desteği de yok.

Yukarıda Series S önerenler olmuş size, 3060 bir PC kullanıyorken Series S almak çok gereksiz. İlla konsol alıp farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız Series X almalısınız.

PS5 almayın, hem oyunları her gün daha da pahalanıyor, hem de abonelik avantajlı değil.

Hayır. Xbox R6, PC R6 ile farklı oyunlar. Cross play de yok.

Oyunu sıfırdan Xbox üzerinden satın almanız gerekiyor. Ayrıca klavye-fare desteği de yok.

Yukarıda Series S önerenler olmuş size, 3060 bir PC kullanıyorken Series S almak çok gereksiz. İlla konsol alıp farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız Series X almalısınız.

PS5 almayın, hem oyunları her gün daha da pahalanıyor, hem de abonelik avantajlı değil.

Ama bilgisayardaki oyunlarda pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı