Xbox Series X Optimizasyon Sorunu

Arkadaş düzgün bir açıklama istemiş neden herkes konu ile alaksız şekilde parasını konuşuyor ki?

Düzgün bir açıklaması yok, konsollar genelikkle 5 6 ay sonra eşit değer verebiliyor ve stabil olabiliyor. Onun için ilk çıktığın da konsol FPS karşılaştırması yapmak saçma. Mesela RX 5500 XT, ilk çıktığında 1660'ın yanına yaklaşamıyordu fakat şimdi RX 5500 XT 1660S ile nerede ise denk.

Cevabı ben de bilmiyorum ama bilmediğim halde konuyu fiyatına ağlayarak kirletmiyorum?
Konsollarla ilgili biz de Microsoftta çalışmadığımızdan dolayı arkadaşın bildiği kadar biliyoruz. Doğal olarak da kimse bir şey açıklayamıyor.

Dinlediğim röportajlardan duyduğum kadarıyla yapımcıların Ps5 kitleriyle çalışmak için daha çok zamanları olmuş o yüzden şuan için daha optimize çıkmış oyunlar. Çok fazla video izlediğimden dolayı kaynak belirtemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı