Xbox Series X stuttering var mı?

Ben de konu dışı bir şey soracağım kusura bakmayın. Ben Series X'i 1ay kullanılmış şekilde aldım. Hdmi girişi kabloyu taktığımda hafif oynuyor gibi. Bu normal mi? Bir kaç mm yukarı aşağı sağa ve sola oynuyor. Kontrol ettim port oynamıyor içi çok bol geliyor kablonun ucuna. Sizde de öyle mi?

Bu arada ben hiç shuttering yaşamadım. Ya da fark etmedim bilmiyorum. 1080p 60hz monitörde kullanıyorum. Ama ayarlarda 50hze izin veriyor orasınu anlamadım.
Hocam Series S'te hafif bir oynama var. Tam içerden değil de sanki plastik oynuyormuş gibi.

Hocam bu arada orjinal kabloyu kullanıyorsunuz değil mi?
Evet videodaki orijinal kablo. Normalde hdmi 2.0 olan bir kablo kullanıyorum 1080p 60hz monitörde kullandığım için.
Sorun tvden değil konsoldan olabilir. Her tvde stuttering yaşıyorsanız garantiye göndermenizi tavsiye ederim.
Bence donanımla alakalı bir şey değil. Güncellemelerle çözerler diye düşünüyorum.

Evet videodaki orijinal kablo. Normalde hdmi 2.0 olan bir kablo kullanıyorum 1080p 60hz monitörde kullandığım için.

Bence donanımla alakalı bir şey değil. Güncellemelerle çözerler diye düşünüyorum.
KOnsolu kurdum az önce. YouTube’da gezerken bir kaç takılma yaşadım. Oyun indiriyorum, 8 saati var :D

KOnsolu kurdum az önce. YouTube’da gezerken bir kaç takılma yaşadım. Oyun indiriyorum, 8 saati var :D
Hayırlı olsun. Yurtdışından mı aldınız yoksa normal şekilde mi? Gamepadı güncelliyebilirsiniz ona da güncelleme geliyor. Küçük takılmalar olabiliyor. Sizdeki hdmi portu nasıl? Tamamen rijit mi yoksa hafif oynuyor mu? Acaba konsollardaki hdmi bozulması yaygın olduğu için bilerek biraz hareket alanı mı bırakıyorlar onu merak ediyorum.

Hayırlı olsun. Yurtdışından mı aldınız yoksa normal şekilde mi? Gamepadı güncelliyebilirsiniz ona da güncelleme geliyor. Küçük takılmalar olabiliyor. Sizdeki hdmi portu nasıl? Tamamen rijit mi yoksa hafif oynuyor mu? Acaba konsollardaki hdmi bozulması yaygın olduğu için bilerek biraz hareket alanı mı bırakıyorlar onu merak ediyorum.
Hdmı girişi sabit ama Hafif oynuyor. Başlamaya hazır nedir?
Vatan bilgisayardan aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı