Xbox Series X stuttering var mı?

Hocam Series S'te hafif bir oynama var. Tam içerden değil de sanki plastik oynuyormuş gibi.

Benimki o kadar değil. Sorun çıkarmıyorsa bir şey yapmaya gerek yok herhalde.
Aynen çünkü kontrol ettim port ya da içindeki siyah kart oynamıyor. Dışı bol geliyor. Port tamamen oynasa anakarttaki bağlantısında sıkıntı var diyeceğim ama öyle bir şey yok. İyi gibi yani.

Hocam bu arada orjinal kabloyu kullanıyorsunuz değil mi?
Aynen çünkü kontrol ettim port ya da içindeki siyah kart oynamıyor. Dışı bol geliyor. Port tamamen oynasa anakarttaki bağlantısında sıkıntı var diyeceğim ama öyle bir şey yok. İyi gibi yani.

Hocam bu arada orjinal kabloyu kullanıyorsunuz değil mi?
Evet videodaki orijinal kablo. Normalde hdmi 2.0 olan bir kablo kullanıyorum 1080p 60hz monitörde kullandığım için.
Sorun tvden değil konsoldan olabilir. Her tvde stuttering yaşıyorsanız garantiye göndermenizi tavsiye ederim.
Bence donanımla alakalı bir şey değil. Güncellemelerle çözerler diye düşünüyorum.

Evet videodaki orijinal kablo. Normalde hdmi 2.0 olan bir kablo kullanıyorum 1080p 60hz monitörde kullandığım için.

Bence donanımla alakalı bir şey değil. Güncellemelerle çözerler diye düşünüyorum.
KOnsolu kurdum az önce. YouTube’da gezerken bir kaç takılma yaşadım. Oyun indiriyorum, 8 saati var

KOnsolu kurdum az önce. YouTube’da gezerken bir kaç takılma yaşadım. Oyun indiriyorum, 8 saati var
Hayırlı olsun. Yurtdışından mı aldınız yoksa normal şekilde mi? Gamepadı güncelliyebilirsiniz ona da güncelleme geliyor. Küçük takılmalar olabiliyor. Sizdeki hdmi portu nasıl? Tamamen rijit mi yoksa hafif oynuyor mu? Acaba konsollardaki hdmi bozulması yaygın olduğu için bilerek biraz hareket alanı mı bırakıyorlar onu merak ediyorum.

Hdmı girişi sabit ama Hafif oynuyor. Başlamaya hazır nedir?
Vatan bilgisayardan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…