Xbox Series X vs 11400F sistem

• Konuyu başlatan ceos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 656

sizce hangisi

• Xbox Series X

• 3060 11400F

• 6600XT 11400F

• 6600XT 5600X

• 3060 5600x

• 3060 5600x

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

ceos

Hectopat
Daha fazla  
Şu an halihazırda eski de olsa rekabetçi oyunları Low ayarlarda oynatabilen ve işimi gören bir PC var ve oyun oynamak için bir cihaz almak istiyorum. Sizce Series X + 2K 144 Hz bir monitör mü? Yoksa 3060 11400F ya da 6600XT 11400F gibi bir sistem ve 1080p 144 Hz monitör mü? İşlemci 5600X de olabilir. İkinci el alacağım PC 3 bin falan daha pahalıya gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz bilirsiniz ama bilgisayar fıyatları normalden çok daha pahalıya satılıyor 1 2 seneye pc dolar bazında ucuzlayacak.

2020 de de bunu demişlerdi dolar 7.5'dan 17.5'a fırladı hocam.

6600XT + 5600X çok iyi iş görür hocam. Konsol bazında FPS verir, her türlü işini halledersin. (Render vb.)
Kanka zaten dolar bazinda dedim çip sorunu azalır büyük ihtimalle. Dolar 100 lira olursa her şey pahalılanıyor.

Arkadaş bütçesi ile ilgili bir şey yazmamış, şu an alırsa iyisini alsın mantığını kullanması daha akıllıca olur. Her şey çip değil, zaten seçim zamanı yaklaşıyor ortalık çok karışıcaktır diye düşünüyorum. Ekran kartını 1000 TL ucuza alır ama Bilgisayarı/Konsolu 2 katına alır. Alıcaksa şimdi alabilir gelecekte daha pahalı olacaktır.

Hocam konsoldan oynamaya alışıksan Xbox yapıştır geç. Oyunlara verecek paranın olup olmadığına da dikkat et. Xbox oyunları genelde pahalı oluyor çünkü. Eski PC dayanacaksa eğer konsolu al hem uzun ömürlü kullanırsın hem de yeni nesilin keyfini çıkarırsın.

Konsol yatarak ses sitemi ve 4K TV ile harika oluyor dostum. Böyle bir hayalin yoksa PC al, monitör ile oturarak konsol tavsiye etmiyorum oturarak oyun oynayacaksan PC al. En iyi oyun keyfi her zaman konsoldadır fakat dediğim şartlarda olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…