- Makaleler
- 1
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Amacım sadece oyun oynamak. Eğer Xbox daha mantıklıysa i7 10700K ve PSU’mu iade edeceğim.
Bilgisayar almak daha mantıklı gibi. Tabii bu bilgisayarın ne kadara geleceğini bilmek lazım.Sizce hangisini tercih etmeliyim? Amacım sadece oyun oynamak. Eğer Xbox daha mantıklıysa i7 10700K ve PSU’mu iade edeceğim.
Gamepad ile daha rahat ediyorum. GamePass’e güncel oyunlar gelecekse Xbox tercih edeceğim. Sonradan pişman olmak istemiyorum lakin dolar artıyor. Xbox alacaksam ön siparişler bitmeden almak istiyorum.kişiden kişiye değişir.
Önceden PS4 PRO ve bilgisayar kullandım. Açık ara konsolda çok daha rahat ettim. Fakat Xbox alırsam GamePass’e gelmeyecek oyunları ciddi miktarda meblağlar ödemeden oynayamayacağım. PC’de ise CP2077 gibi büyük bir yapımı bile 250TL’ye sahip olabiliyorum.Ben konsolcuyum. 1 ay önce PS4'ümü topladığım PC ' mi satıp tekrar konsola geçmeyi düşünüyorum, bluraysiz PS5 çıktıktan sonra. Kararını iyi ver. Mesela ben 5 yıllık konsol deneyimimden sonra PC'ye ısınamadım.
Game Pass'deki oyunlar sizi uzunca idare eder. Ayrıca Game Pass'e RDR2 bile geldi, CP2077 de gelecektir. Birazcık süre geçmesi lazım üstünden, 2 sene civarı. Witcher 3'de gelmişti, CDPR getirmeyi reddedecek bir şirket değil.Önceden PS4 PRO ve bilgisayar kullandım. Açık ara konsolda çok daha rahat ettim. Fakat Xbox alırsam GamePass’e gelmeyecek oyunları ciddi miktarda meblağlar ödemeden oynayamayacağım. PC’de ise CP2077 gibi büyük bir yapımı bile 250TL’ye sahip olabiliyorum.
Bence PC her türlü daha mantıklı. Güncel oyunlar çoğu zaman Game Pass'e gelmiyor veya geç geliyor.Önceden PS4 PRO ve bilgisayar kullandım. Açık ara konsolda çok daha rahat ettim. Fakat Xbox alırsam GamePass’e gelmeyecek oyunları ciddi miktarda meblağlar ödemeden oynayamayacağım. PC’de ise CP2077 gibi büyük bir yapımı bile 250TL’ye sahip olabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.