Xbox Series X vs Gaming PC

RUFF901

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Series S satıp 12 13 bin fiyatında 2.el Gaming PC almak mantıklı mı yoksa Xbox Series X mi alayım? PC almak istememin nedeni CS oynamayı özledim...

Series X 23-24 k civarında. Şahsen bir konsola bu kadar para vermezdim. Eskiden konsol avantajlı olduğu için yöneliyorduk ama şimdi konsollar güçlü bir PC parasına satılıyor. Konsol seviyorsan X ile devam et, PC tarafına geçmek istiyorsan o bütçelerde ( 20-25 k arası ) 4060 hatta 4060 Ti bir sistem daha iyi olur.

Microsoft sayesinde artık Windows'ta bir Xbox olduğu için tercihim kesinlikle PC'den yana olurdu. PC'de Xbox'a çıkış yapmayan oyunlar ile birlikte Sony kütüphanesini de oynayabilirsiniz.

Series X 23-24 k civarında. Şahsen bir konsola bu kadar para vermezdim. Eskiden konsol avantajlı olduğu için yöneliyorduk ama şimdi konsollar güçlü bir PC parasına satılıyor. Konsol seviyorsan X ile devam et, PC tarafına geçmek istiyorsan o bütçelerde ( 20-25 k arası ) 4060 hatta 4060 Ti bir sistem daha iyi olur.

Hocam sıfır değil de Xbox X 14 bine var 2.el acaba bu fiyatlarda 2.el Gaming PC bulabilir miyim?

Microsoft sayesinde artık Windows'ta bir Xbox olduğu için tercihim kesinlikle PC'den yana olurdu. PC'de Xbox'a çıkış yapmayan oyunlar ile birlikte Sony kütüphanesini de oynayabilirsiniz.
Hocam 2.el xbox x almak yerine 13 14 bin tl ye 2.el gaming pc almam mantıklı olur mu acaba oynayacağim oyunlar cs, battlefield, fifa

Konsolu satıp pc ye gecın. 4060 bır kasa 20k cıvarına toplanabılıyor ve her turlu ısını gorur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı