Xbox Series X vs GTX 1650 Ti PC

gcg1803

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ps5
Nintendo Switch
İ7-10750h GTX 1650Tİ
Ben Xbox Series X almayı düşünyorum ama bilgisayarımı satarak. i7 10750H işlemci, GTX 1650 Ti ekran kartı ve 8 Gigabyte RAM var. Sizce Xbox Series X mi, PC mi?

Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Performans olarak Series X daha iyi olacaktır.

Bu soru aslında sizin kullanımınıza göre cevabı olan bir soru. Sadece oyun oynayacaksanız evet Series X çok güzel bir tercih. Ama bilgisayarla farklı işlerinizi de yapacaksanız tabii ki bilgisayar.

Elinizde idare edebilecek bir PC varsa olabilir. Yoksa tavsiye etmem. PC temel bir ihtiyaç.

Ve 4k bir TV'ye sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Xbox Series X almayı düşünyorum ama bilgisayarımı satarak. i7 10750H işlemci, GTX 1650 Ti ekran kartı ve 8 Gigabyte RAM var. Sizce Xbox Series X mi, PC mi?

Ne yaptığınıza bağlı hocam oyun performansı olarak Series X tabii daha iyidir ama sadece oyun oynuyorsanız alabilirsiniz yoksa PC'deki gibi Google'da falan gezemezsiniz ona göre alın.

Bu soru aslında sizin kullanımınıza göre cevabı olan bir soru. Sadece oyun oynayacaksanız evet Series X çok güzel bir tercih. Ama bilgisayarla farklı işlerinizi de yapacaksanız tabii ki bilgisayar.

Evde 10 yıllık PC var ve ihyitayaçlarımı karşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…