Xbox Series X vs GTX 1650 Ti PC

Kesinlike bu zamanda aciliyeti yoksa sistem toplamanın hiçbir mantığı yok. PS5 mi Xbox Series X mi diye sorarsan, güç istiyorsan Xbox derim. Konsola özel oyunlar diyorsan PS5 derim. Lakin Xbox kendime özel çok güzel oyunlar çıkaracak yakın zamanda.

Kesinlike bu zamanda aciliyeti yoksa sistem toplamanın hiçbir mantığı yok. PS5 mi Xbox Series X mi diye sorarsan, güç istiyorsan Xbox derim. Konsola özel oyunlar diyorsan PS5 derim. Lakin Xbox kendime özel çok güzel oyunlar çıkaracak yakın zamanda.
Özel oyun mantığım yok. Oyun olsun yeter. O zaman Xbox Series X mi diyorsunuz ?

Özel oyun mantığım yok. Oyun olsun yeter. O zaman Xbox Series X mi diyorsunuz ?
Kesinlikle Series X diyorum. Özel oyun mantığı yoksa kesinlikle Series X. Aynı zamanda şahsi fikrim olarak Xbox’un oyun kolunun daha ergonomik ve daha rahat olduğunu düşünüyorum. Güç = Series X

Kesinlikle Series X diyorum. Özel oyun mantığı yoksa kesinlikle Series X. Aynı zamanda şahsi fikrim olarak Xbox'un oyun kolunun daha ergonomik ve daha rahat olduğunu düşünüyorum. Güç = Series X

Teşekkürler. PC'mi satmayı başarırsam hemen onu alırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı