Xbox Series X vs PlayStation 5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PS5 derim ülkemizde CD alıp satma olduğu için oyunlar 150 200'e gelecektir maksimum. Bilgisayarınız var ise zaten xbox aşırı gereksiz olur.

@tahamert123 hocam 150-200 TL olsa olsa PS4 oyunları için olur. Yeni PS5 oyunları için olmaz.

Hocam oyunların CD'si 500TL civarı oluyor. 2. elde 200e koysanız anında satarsınız oyunda 300e gelir zaten. PS özel oyunları çok harika olacak GoW falan.
GTA 6'nın da ilk çıktığında 1 sene civarı PS5'te olacağını belirteyim.

Xbox alırsanız Rise Son of Rome oynayın. God of War tarzında exclusive oyundur kendisi.
Dediğiniz oyuna baktım biraz. Eskiymiş ama gayet güzel duruyor. Kesinlikle deneyeceğim.

Böyle bir haber gördüm. Multiplayertv açıklamış instagram'da. Eğer dedikleri gibi olursa oyunlar öncelikle Xbox'a gelir bence.

Dosya Ekleri

• IMG_20210512_131827.jpg
    162,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten çoğunlukda böyle oluyor.2.el sitelerindeki ilanlarda görebilirsiniz. 5-6 oyun alıp 'ulan ben bunun için mi aldım bu makineyi?'diyenler ile dolu. Game Pass PS Plus'ı ezip geçiyor zaten orası şüphesiz. Eğer 5-6 oyun alacaksanız makineden çok bir şey anlamazsınız.

+Xbox da.

Haklısınız hocam. Hem zaten konsolu oyun oynamak için alıyoruz. Aktif bir şekilde kullanamayacaksam veya çok fazla oyun oynayamayacaksam konsol almanın pek bir gereği yok bence.
GTA 6'nın da ilk çıktığında 1 sene civarı PS5'te olacağını belirteyim.
Hocam Rockstar öyle bir saçmalık yapmaz bence. Yaptı diyelim. O zamanda bilgisayardan alıp oynarım.

Yok hocam Rockstar'ın her oyunu çıktığı 2 sene konsol exclusive oluyor. Xbox'a da gelecek yani PC'ye gelmeyecek.

GTA 5'te öyle oldu çünkü. Sony çok ciddi para ödeyecektir Rockstar'a çünkü GTA6 deli sattırır konsolu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…