Hocam tekrar söylüyorum. Yurtdışından alacağım için neredeyse Türkiye'deki XSS fiyatına gelecek. Bende az daha koyup üst modeli almayı düşünüyorum.Series S. Game Pass'deki oyunlara bakınca One bile alası geliyor insanın.
PS5 oyunlarını ailem sürekli almayacak. Cihaz elimde kalacak gibi duruyor şu anlık.Çok gereksiz uzamış, güçlü bir PC'ye sahipsen XSX almak hiç ama hiç mantıklı değil. Oyunların fiyatları senin için bir sorun teşkil etmiyorsa PS5 tabii ki de. Ha bana sorarsan ikisine de değmez, PC en iyisi.
Evet hocam çok şanslı olduğumu düşünüyorum bende. Zaten anlaştık Nintendo Switch oyunlarına para vermeyecekler. Kendi bayram harçlığım, biriktirdim paralar vb. Şeylerle alacağım oyunları. Zaten onlarda oyuna para vermeye pek meraklı değiller. Babam Fifa felan seviyor ama alacağı oyunlar çok fazla olmaz diye düşünüyorum. En azından oyun sayısı bol ücretide düşük olursa benim için daha iyi olacak.Eğer aileniz ve siz PS oyunlarına para vermek istemiyorsanız Xbox daha iyi olacaktır.
Bu arada hocam ailenizin kıymetini bilin size Nintendo almakla yetinmemişler üstüne konsol alacaklarmış helal olsun be.
Hocam tekrar söylüyorum. Yurt dışından alacağım için neredeyse Türkiye'deki XSS fiyatına gelecek. Bende az daha koyup üst modeli almayı düşünüyorum.
PS5 oyunlarını ailem sürekli almayacak. Cihaz elimde kalacak gibi duruyor şu anlık.
Evet hocam çok şanslı olduğumu düşünüyorum bende. Zaten anlaştık Nintendo Switch oyunlarına para vermeyecekler. Kendi bayram harçlığım, biriktirdim paralar vb. Şeylerle alacağım oyunları. Zaten onlarda oyuna para vermeye pek meraklı değiller. Babam FIFA falan seviyor ama alacağı oyunlar çok fazla olmaz diye düşünüyorum. En azından oyun sayısı bol ücretide düşük olursa benim için daha iyi olacak.
İlaveten şunu da söylemek istiyorum. Birçok kişi fikrini belirtmiş önceki sayfalarda. Öncelikle çok teşekkür ediyorum onlara. Ancak PS5 almamı söyleyen kişiler özel oyunları söylemişler haklı olarak. Fakat ne yazık ki oyunlara sürekli para veremeyeceğim gibi duruyor. Böyle olunca da cihaz elimde kalacak gibi.
Sosyalde en çok mesaj alan konu bu mu? Bu değilse atabilir misiniz 231 cevap görünce şaşırdım
He şunu da diyeyim PS5 oyunları çıkışından 3 4 ay sonra fiyatları bayağı bir düşüyor PS5 exc oyunlar yüzünden önde bana göre.
He şunu da diyeyim PS5 oyunları çıkışından 3 4 ay sonra fiyatları bayağı bir düşüyor PS5 exc oyunlar yüzünden önde bana göre.
Hocam dediklerinize katılıyorum. Ancak bir konuda sizi tamamlamak isterim. Xbox'da da yıllık olarak abonelik alabiliyorsunuz. (Hem Game Pass hemde Live Gold) Ayrıca Xbox'da kalıcı oyun veriyor Live Gold üyelerine. İlaveten Xbox'da da güzel store indirimleri oluyor PS'deki gibi.Ben bunu defalarca dile getirdim. Aslında PS tarafı oyunlar açısından daha iyi. Yani tamam aylık 30 TL karşılığında Xbox da 250 küsur oyun oynarsın ama sınırlı sayıda sonuçta. Her oyun yok. Bunu da geçtim, oyunlar belli bir süre sonra gidiyor. Kalıcı olanlar çok az.
PS tarafında Plus sistemi var. Bu her ay iki adet oyun verir ve verdikleri oyunlar oldukça iyi. Hem hesabında kalıcı oluyor. Sadece Plus bittiği zaman yenilemen gerek. Xbox'a göre aylık vermene gerek yok. Yıllık Plus al, bak keyfine. Her gün de mağazalarda indirim oluyor. Bağımsız oyunlar, steam platformuna göre biraz daha fiyatı fazla evet ama diğer bir çok oyun aynı fiyattan satışa sunuluyor. Hatta bazıları daha düşük. Örneğin Monster Hunter World steam da hep 90 TL. PS Store da bu 60 TL oluyor.
Her şeyden önce kişinin ekonomik durumuna bağlı yine de. Ancak herkesin durumu iyi olsaydı, eminim Xbox'ın X'i bile ağızlara alınmazdı, eskiden olduğu gibi.
Ben bunu defalarca dile getirdim. Aslında PS tarafı oyunlar açısından daha iyi. Yani tamam aylık 30 TL karşılığında Xbox da 250 küsur oyun oynarsın ama sınırlı sayıda sonuçta. Her oyun yok. Bunu da geçtim, oyunlar belli bir süre sonra gidiyor. Kalıcı olanlar çok az.
PS tarafında Plus sistemi var. Bu her ay iki adet oyun verir ve verdikleri oyunlar oldukça iyi. Hem hesabında kalıcı oluyor. Sadece Plus bittiği zaman yenilemen gerek. Xbox'a göre aylık vermene gerek yok. Yıllık Plus al, bak keyfine. Her gün de mağazalarda indirim oluyor. Bağımsız oyunlar, Steam platformuna göre biraz daha fiyatı fazla evet ama diğer birçok oyun aynı fiyattan satışa sunuluyor. Hatta bazıları daha düşük. Örneğin Monster Hunter: World Steam da hep 90 TL. PS Store da bu 60 TL oluyor.
Her şeyden önce kişinin ekonomik durumuna bağlı yine de. Ancak herkesin durumu iyi olsaydı, eminim Xbox'ın X'i bile ağızlara alınmazdı, eskiden olduğu gibi.
Hocam dediklerinize katılıyorum. Ancak bir konuda sizi tamamlamak isterim. Xbox'da da yıllık olarak abonelik alabiliyorsunuz. (hem Game Pass hem de Live Gold) ayrıca Xbox'da kalıcı oyun veriyor Live Gold üyelerine. İlaveten Xbox'da da güzel Store indirimleri oluyor PS'deki gibi.
Ben bunu defalarca dile getirdim. Aslında PS tarafı oyunlar açısından daha iyi. Yani tamam aylık 30 TL karşılığında Xbox da 250 küsur oyun oynarsın ama sınırlı sayıda sonuçta. Her oyun yok. Bunu da geçtim, oyunlar belli bir süre sonra gidiyor. Kalıcı olanlar çok az.
PS tarafında Plus sistemi var. Bu her ay iki adet oyun verir ve verdikleri oyunlar oldukça iyi. Hem hesabında kalıcı oluyor. Sadece Plus bittiği zaman yenilemen gerek. Xbox'a göre aylık vermene gerek yok. Yıllık Plus al, bak keyfine. Her gün de mağazalarda indirim oluyor. Bağımsız oyunlar, Steam platformuna göre biraz daha fiyatı fazla evet ama diğer birçok oyun aynı fiyattan satışa sunuluyor. Hatta bazıları daha düşük. Örneğin Monster Hunter: World Steam da hep 90 TL. PS Store da bu 60 TL oluyor.
Series X almayı ben de düşünüyorum ama şu an değil.
Sizce 2022 yazında mı yoksa 2023 yazında mı almak daha doğru olur?
Yeni nesil bir konsol sözde ama çıkış oyunu bile yok dolayısıyla Microsoft 2022 yazına kadar çok bir şey getireceğini sanmıyorum. Hayliyle 2023 daha doğru oluyor. Ama eğer ara nesil olursa 2024 gibi o gelecektir. Daha bunu demek için erken ama sorayım dedim.
Elimde PS5 var PS5 ile beraber kullanmak için almak istiyorum.
Sizce 2 yıla çok oyun gelir mi? Malum oyunsuz bir makine anlamsız. Eski oyunları PS5'imde de oynuyorum. Mesela Forza gibi gears gibi kendi oyunları hakkında tarih verdiler mi veya bethesda oyunları için?