Xbox Series X vs PlayStation 5

Durmazzali47

Decapat
Katılım
20 Kasım 2021
Mesajlar
361
Arkadaşım yeni bir konsol almayı planlıyor ve ikisinin arasında gidip geliyor. Alacağı monitör 2K 144 Hz ona göre cevap verirseniz iyi olur. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
 
Arkadaşım yeni bir konsol almayı planlıyor ve ikisinin arasında gidip geliyor. Alacağı monitör 2K 144 Hz ona göre cevap verirseniz iyi olur. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla ps5 2k 120hz desteklemiyor. Ya 1080p 120, Ya 4k 60 ya da 4k 120.
 
@Ella Freya ikisi aynı değil miydi bunların yaklaşık? S olanı daha kötüydü sanki.

DVD takma yeri yok S olanda. Daha dandik GPU var downgrade hali yani. Aslında Game Pass olmasa S olan beş para etmez.

Millet PS'in oyunlarına laf ediyor da takas edebiliyorsun. Facebook'da acayip çok PS4 toplulukları var takas yapan. 1 seneye hatta bu yaz PS5 için de artar.

Ama XSS'de aldığın oyun elinde patlıyor. Ya da gariban gibi Game Pass ne verirse onun yüzüne bakıyorsun.
 
PS için de abonelik sistemi geliyor. İyi oyunlar da verecek gibi duruyor. Series X zaten iyi bir konsol ve Game Pass var.
 
PS yeni sistemi duyurmamış olsaydı Xbox + Gamepass diyecektim.

Ancak Xbox One ve birkaç ay önce sattığım PS4 sahibi olarak, PS4'ü şu an geri almak istiyorum, ancak fiyatlar saçmalamış halde olduğu için bunun yerine yurtdışına gittiğimde bulabilirsem PS5 almak istiyorum.

Çünkü yeni PSN üyelik sistemi ile Gamepass'e baya ciddi sağlam rakip haline gelinmiş.

Ha bu arada, PS4'te aslında bu üyeliklerle verilmesi planlanan çoğu oyunu da oynamış veya halihazırda satın almış olmama rağmen, Gamepass rakibi olarak durmadan "iyi" oyunların eklenmesi hususunda ciddi bir rekabet olacağını umuyorum.

Gamepass son 3-4 aydır güzel sallıyordu, bu ara ufaktan atağa başlıyor, PS tarafından gelen cevapla da bence biraz daha kendisine çeki düzen verecektir diye düşünüyorum.

Bu noktada tek önemli olan, fanatiklere aldanmayın, kulak asmayın demek olur :)

Ha bir de CD'li veya CD'siz oyun nezdinde de Xbox tarafı bence biraz daha avantajlı görünüyor. Microsoft mağazasında ülkeye göre fiyatlama varken PSN tarafı bu konuda hep eleştiriliyor. PSN veya Gamepass harici olarak bunu da düşünmek lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı